Verras uw kleintje met een houten poppenhuis

19 december 2016

Posted in Kinderen en Speelgoed

Is uw dochtertje de laatste tijd een beetje ‘uitgespeeld’ met het speelgoed dat ze nu heeft? Is ze toe aan iets nieuws? Dan is het heel mooi dat wij u op dit punt even treffen. Graag willen wij namelijk even van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over een echt houten poppenhuis en ander klassiek speelgoed. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en hebben dan ook voor ieder wat wils. Wie wij zijn? Wij zijn Toys 4 Kiddy, een rijk gesorteerde webshop waar u terecht kunt voor de meest uiteenlopende cadeautjes voor uw kinderen. Zoals uiteraard een prachtig houten poppenhuis. Wij hebben ons sinds jaar en dag gespecialiseerd in duurzaam kinderspeelgoed, waar uw kleintje niet alleen uren zoet mee zal zijn, maar ook jaren mee vooruit kan. Het gaat hier om kwalitatief hoogstaande producten, die in principe een leven lang mee kunnen gaan. Ons houten poppenhuis valt ook in deze categorie. Het spreekt echt tot de verbeelding en uw dochter kan er werkelijk alle kanten mee op. Ze kan het steeds opnieuw inrichten en er elke keer weer een ander spel van maken. Zo blijft het leuk! En dit is niet alleen een mooie uitkomst voor haar, maar ook voor u. Als uw kroost zoet is met het juiste speelgoed, dan hebt u geen ‘kind’ meer aan ze en kunt u in alle rust een boek gaan lezen. Wacht daarom niet langer met het bestellen van een klassiek houten poppenhuis, want het zal u beslist geen windeieren leggen!

Wij houden een houten poppenhuis betaalbaar

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst nog even van de hoed en de rand weten? Wilt u erg graag een echt houten poppenhuis bestellen, maar bent u bang dat er voor een dergelijk kwaliteitsproduct hoge prijzen gelden? Bij Toys 4 Kiddy is dit gelukkig niet het geval. Wij hanteren standaard lage tarieven, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. U zou gerust kunnen zeggen dat u bij ons voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Al met al heeft u dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen, als u op zoek bent naar een betaalbaar houten poppenhuis van een hoge kwaliteit. Twijfel daarom ook niet en surf meteen even naar toys4kiddy.nl om uw bestelling te plaatsen. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Vragen en contact opnemen

Wij kunnen het ons als geen ander voorstellen dat u eerst graag even wilt weten wat de specificaties van het houten poppenhuis zijn, voordat u het bestelt.

  • Past het op de plek die u ervoor in gedachten had?
  • Welke materialen zijn er verder gebruikt?
  • Hoe lang duurt het voordat uw houten poppenhuis bij u thuis wordt bezorgd?

Op de meeste vragen kunnen wij u op onze website antwoord geven. Neem dus gauw een kijkje op toys4kiddy.nl om meer te weten te komen! Wilt u even een van onze medewerkers spreken, om iets te overleggen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons ten eerste bereiken voor het contactformulier op onze site in te vullen en ten tweede door ons een mailtje te sturen, met daarin uw vraag over een specifiek houten poppenhuis uit onze webwinkel. Ten derde is het ook een optie om even te bellen, als u dat prettiger vindt. Wij horen in ieder geval graag van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn