Trouwringen

21 februari 2017

Posted in Sieraden en Accessoires

Een van de zaken die je moet doen in de voorbereiding van je trouwdag, is het uitzoeken van trouwringen. Dit is een belangrijke stap, de ringen zul je immers je hele leven blijven dragen, dus het is van belang dat ze echt goed bij jullie passen. Dat betekent dat niet alleen de maat goed moet zijn, maar dat ze ook wat stijl en uitstraling betreft goed bij jullie moeten passen. Nu valt er gelukkig genoeg te kiezen op dit gebied, dus het is echt mogelijk om een paar trouwringen te vinden waar jullie allebei echt helemaal blij van worden. En dat is belangrijk. In de eerste plaats omdat het omschuiven van de ring vaak een van de meest bijzondere momenten van de bruiloft is, het is het moment waarop jullie je geloften aan elkaar als het ware bezegelen. In de tweede plaats is het belangrijk dat jij je er goed bij voelt omdat je ze dus dag en nacht voor de rest van je leven zult dragen. Je wilt natuurlijk niet iedere dag tegen iets aan hoeven kijken waar je eigenlijk niet blij van wordt. Neem dus je tijd voor het uitzoeken van de trouwringen, zodat je iets kunt vinden wat echt helemaal bij jullie past.

Eerlijke trouwringen

Misschien weet je wel dat er in de juwelenindustrie veel mis is of dit is volkomen nieuw voor je. Hoe het ook zij, je wilt natuurlijk graag dat jouw trouwringen op een eerlijke manier gemaakt zijn. Het zou immers erg onprettig zijn om te weten dat voor het sieraad dat jullie liefdesverbond moet bezegelen milieuwetten geschonden zijn, mensenrechten overtreden zijn en oorlogen gevoerd zijn. Dit wil je uiteraard niet. Kies daarom altijd in de eerste plaats voor trouwringen waarvan je er zeker van kunt zijn dat het goud dat hiervoor gebruikt is op een goede manier gewonnen is. Bij de winning hiervan gebeurt het vaak dat arbeiders onvoldoende beschermd worden tegen gevaarlijke omstandigheden, dat hun werkplek ongezond is en dat zij te weinig betaald krijgen. Er zijn echt ook mijnen waar dit allemaal wel op een goede manier wordt aangepakt. Wil jij diamanten in je ring, dan is het goed om je er van te vergewissen dat het niet om bloeddiamanten gaat, dat wil zeggen exemplaren waarvan de opbrengst gebruikt is om oorlogen of terreurorganisaties te financieren. Door hier bij aanschaf op te letten, zorg je ervoor dat er echt geen smetjes aan jullie trouwringen zitten en dat ze oprecht een mooi symbool van jullie liefde kunnen zijn.

Juwelier De Tijd biedt veel voordelen

Zoek jij een juwelier die eerlijke trouwringen verkoopt en waar je tegelijkertijd kunt kiezen uit heel veel verschillende ontwerpen? Dan is Juwelierdetijd.nl een goede keus. Zij bieden diverse voordelen:

  • je kunt kiezen uit duizenden modellen
  • je kunt ringen helemaal naar je eigen ontwerp laten maken
  • in veel gevallen bieden ze maatgarantie
  • graveren is bij hen gratis
  • je krijgt een levenslange garantie op fabricage en materiaal
  • ieder jaar kun je gratis de zetting laten controleren en kunnen de trouwringen professioneel gereinigd worden
  • drie jaar lang zijn jullie sieraden gratis verzekerd tegen diefstal

Dat zijn dus heel veel voordelen die zij bieden en dan komt daar dus nog eens bij dat zij dus zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoord werken. Als je hier niet de perfecte ring kunt vinden of kunt laten maken, dan lukt je dat nergens! Daarom is het dus absoluut aan te raden om voor jullie trouwringen naar Juwelier De Tijd te gaan, je zult hier zeker geen spijt van krijgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn