Raak nooit meer iets kwijt met kantelbakken

15 januari 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan weet je dat het soms kan gebeuren dat je voorraad kwijtraakt. Als je een winkel hebt, dan gebeurt het nog wel eens dat iemand iets steelt, maar ook als je alleen een magazijn hebt en vanuit daar de spullen aan je klanten levert, is het mogelijk dat dingen verdwijnen. Bijvoorbeeld omdat ze kwijtraken, omdat er weinig orde in het magazijn te vinden is. Wanneer je als bedrijf zo efficiƫnt mogelijk wilt werken, dan kun je dit op verschillende manieren doen. Een van die manieren is het hebben van een ordelijk magazijn waar je makkelijk dingen terug kan vinden en waar ook iedereen dat kan doen. Er zijn verschillende soorten magazijn bakken die je kunt aanschaffen om je daarbij te helpen.

  • Stellingbakken
  • Grijpbakken
  • Kantelbakken

Hiernaast zijn er nog een hoop bakken die je kunt bestellen en gebruiken in jouw magazijn om orde op zaken te houden. Voor deze producten moet je natuurlijk bij Logisticshop zijn. Hier weten ze alles over de uiteenlopende soorten magazijn bakken en ze kunnen jou uitstekend helpen bij het uitzoeken van de producten die jij nodig hebt. We raden je zeker aan om hier gebruik van te maken.

Iedereen blij met de kantelbakken

De bedrijven die jou al zijn voorgegaan in het bestellen van kantelbakken of andere soorten magazijn bakken kunnen je precies vertellen hoe dit hun bedrijf verandert heeft. Zeker startende bedrijven met een magazijn hebben soms nog wel eens moeite om de groei van hun eigen bedrijf bij te houden. In het begin houden ze het magazijn nog netjes op orde, maar hoe drukker het wordt, hoe meer dit verwaarloosd wordt. Dit is zonde, want hierdoor verliezen ze dus eigenlijk alleen maar meer tijd. Hoe langer jij tenslotte besteed aan het terugvinden van bepaalde producten, hoe meer tijd je verliest die je eigenlijk veel beter aan iets anders had kunnen besteden. Laat jou dit niet overkomen en kies voor het aanschaffen van kantelbakken om jouw voorraad in op te bergen. Dit houdt het magazijn overzichtelijk en je zult op die manier altijd in staat zijn om de producten die je zoekt terug te vinden. Klinkt jou dit goed in de oren en wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op met de medewerkers van Logisticshop. Zij vertellen je alles wat je wilt weten over de kantelbakken en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Plaats je bestelling voor de kantelbakken

Het hebben van een magazijn is natuurlijk erg prettig. Je kunt er tenslotte (een groot gedeelte van) je voorraad in kwijt. Het is echter voor je eigen veiligheid en die van eventuele medewerkers van belang dat het geen gevarenzone is. Door gebruik te maken van opbergsystemen, zoals de kantelbakken, zorg je ervoor dat het voor iedereen veilig is om het magazijn te betreden. Wat voor soort kantelbakken jij in je magazijn neerzet, is afhankelijk van het soort producten dat je hierin opslaat. De medewerkers van Logisticshop kunnen je hierover informeren. De ene kantelbak is namelijk de andere niet en je wilt uiteraard wel de versie bestellen die jij het beste kunt gebruiken. Wij raden ieder bedrijf met een magazijn aan om minstens een kantelbak te hebben en zelfs op een kantoor kan dit heel erg van pas komen. Door het te combineren met de juiste accessoires is het eenvoudig om dingen in op te bergen. Zo kun je zelfs je administratie ermee op orde houden! Neem dus zeker een kijkje op de website om te zien wat ze allemaal aan te bieden hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn