Een iPhone reparatie is kosteloos dankzij onze verzekering

23 januari 2017

Posted in Smartphone en Tablet

De iPhone is een zeer populaire smartphone. Het is eenvoudig te herkennen omdat het natuurlijk een apparaat is van Apple. De simpliciteit straalt er van af en dat maakt het ten dele erg populair. Dit is dan ook een waar topmerk en is het de favoriet van velen. Hebt u een iPhone reparatie nodig? Dan is er waarschijnlijk iets aan de hand met het display. Dit is een uiterst gevoelig onderdeel van uw smartphone en kan snel breken, zeker als u het per ongeluk van tafel stoot. Een iPhone reparatie kunt u snel laten uitvoeren als enkel het display kapot is gegaan. Maar dan is het wel zo verstandig om uw iPhone te laten verzekeren bij een verzekeringsbedrijf dat daarin gespecialiseerd is. En dat zijn wij! Kijkt u maar eens bij Display Verzekering. U kunt vervolgens uw iPhone ter reparatie aanbieden bij een servicepunt bij u in de buurt. U kunt daarbij denken aan een Primera of bij Uneto-VNI. Het is wel zo verstandig om van te voren even te checken welk servicepunt het meest dichtbij ligt en om met hen even een afspraak te maken. Dan wordt de iPhone reparatie direct uitgevoerd en dat betekent dat u slechts maximaal 30 minuten hoeft te wachten.

U hoeft uw smartphone niet op te sturen voor een iPhone reparatie

Een kapotte telefoon is vreselijk, daar kunnen we kort over zijn. U kunt op allerlei manieren een iPhone reparatie nodig hebben:

  • Bijvoorbeeld omdat u, een kennis of uw kind uw iPhone van tafel stoot.
  • Omdat u het onderweg ergens naar toe uit uw handen laat vallen.
  • Omdat u het tijdens het fietsen laat vallen.

U leest het, een iPhone reparatie kan door allerlei omstandigheden nodig zijn. Natuurlijk hebben de locaties waar u een iPhone reparatie kunt laten uitvoeren alle schermen steevast op voorraad. Dat geldt niet alleen voor de diverse generaties iPhones van Apple maar ook voor andere bekende merken zoals Samsung, LG en Sony. Klaar terwijl u wacht, dat klinkt u hopelijk als muziek in de oren. En u bent aldus verzekert. Wat houdt dat precies in? Dat betekent dat u eenmalig 3 euro betaalt voor het op laten stellen van de polis. En vervolgens betaalt u maandelijks 2 euro aan premie. Is het scherm beschadigd geraakt? Dan moet u ons dat zo spoedig mogelijk laten weten. Geef tevens aan waar u het laat repareren en dan zullen wij alle onkosten in zijn geheel vergoeden. Het maakt ons niets uit wat de reden van de iPhone reparaties, alle verzoeken worden te allen tijden gehonoreerd.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice

Mocht u nog vragen hebben over onze werkwijze dan kunt u onze klantenservice even opbellen. Tijdens kantooruren zijn ze telefonisch te bereiken maar het staat u ook vrij om even een e-mail op te stellen met daarin al uw prangende vragen. U kunt zowel voor uw kinderen, uw partner en uzelf een polis afsluiten. Bent u werkgever en hebt u aan vele collega’s een werktelefoon gegeven omdat ze bijvoorbeeld veel onderweg zijn? Dan kunt u een zakelijke verzekering afsluiten zodat al uw werknemers direct een iPhone reparatie kunnen laten uitvoeren als er schade is ontstaan. De minimale looptijd van de verzekering bedraagt 12 maanden. Daarna kunt u het maandelijks opzeggen als u dat wenst. Dit betekent overigens niet dat u een verzekering moet afsluiten ten tijde van het afsluiten van een nieuw abonnement. Dat kan ook prima op een ander tijdstip. Houdt u wel rekening met het eigen risico? Dat is slechts 25 euro per reparatie. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn