Op zoek naar een privé spa in Noord-Holland?  

25 december 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Ben jij op zoek naar een privé spa in Noord-Holland? Kom dan naar Spa 1001 in Amsterdam. Deze privé spa in Noord-Holland heeft ontzettend veel verschillende faciliteiten en is een hele fijne plek om te ontspannen. Je kunt natuurlijk ook naar een gewone wellness gaan, maar dat geeft natuurlijk een hele andere ervaring dan wanneer je een privé spa in Noord-Holland huurt. Een privé spa in Noord-Holland betekent dat je lekker kunt ontspannen en genieten, zonder dat je last hebt van andere bezoekers. Ik ben dus laatst met mijn twee zussen naar Spa 1001 in Amsterdam geweest en het was echt een unieke ervaring. 

Een privé spa in Noord-Holland huren bij Spa 1001 

Je denkt natuurlijk dat een privé spa in Noord-Holland huren alleen is weggelegd voor rijke mensen. Gelukkig valt dat bij Spa 1001 wel mee. Voor een zachte prijs kun je al een privé spa in Noord-Holland huren. Spa 1001 heeft verschillende arrangementen beschikbaar waarmee je dus, ook als je niet tot de rijksten van het land behoort, al een privé spa in Noord-Holland kunt huren. Spa 1001 is dan ook een erg fijne en toegankelijke wellness in Amsterdam. Het is met het openbaar vervoer ontzettend goed te bereiken en heeft verschillende faciliteiten, zoals: 

  • Een Finse sauna 
  • Een stoomcabine met een hemelplafond 
  • Jacuzzi’s 
  • Warme voetenbaden 
  • Een relaxbank 
  • Een loungeruimte 

Er zijn dus genoeg faciliteiten beschikbaar voor een heerlijk en ontspannen dagje wellness. Zo heb ik samen met mijn twee zussen dus laatst een arrangement geboekt. Wij hebben gekozen voor een privé spa-arrangement waarbij we dus alle faciliteiten meer dan twee uur lang voor onszelf hadden. Dat is natuurlijk erg fijn, want dan heb je verder geen last van andere bezoekers. Zo konden we lekker met elkaar bijkletsen over ons leven onder het genot van een high tea. Ik dacht aanvankelijk dat het erg duur zou zijn om een privé spa in Noord-Holland te huren. Mijn zus gaf echter aan dat dat wel erg meevalt. Zij had al eens eerder een arrangement geboekt bij Spa 1001 en wist dus precies wat we konden verwachten en hoeveel het zou kosten. Na het boeken verbaasde het me inderdaad hoe betaalbaar een privé spa eigenlijk is. Het is dus lang niet meer iets voor alleen rijke mensen, maar iets dat voor iedereen toegankelijk is. We hebben heerlijk genoten in de sauna en in de jacuzzi. Omdat het dus een privé spa is, kom je nog meer tot rust omdat je verder geen andere mensen om je heen hebt. Dat vind ik persoonlijk erg fijn, omdat ik dan nog beter kan ontspannen. Daarnaast viel het me ook op dat alles bij Spa 1001 ontzettend schoon en goed verzorgd is. Dat is natuurlijk altijd fijn als je een wellness bezoekt.  

Boek direct een arrangement 

Als je nu ook heerlijk wilt ontspannen in een privé spa, boek dan direct een arrangement bij Spa 1001. Het is absoluut niet duur en het is een geweldige ervaring. In tegenstelling tot een gewone wellness, heb je bij de privé spa geen andere bezoekers om je heen. Wil je dus een ontspannen dagje wellness met vriendiennen of wil je romantisch een dagje wellness in een privé spa samen met je partner, kijk dan op spa1001.nl voor meer informatie over de arrangementen. Via spa1001.nl/ kun je eenvoudig een arrangement boeken. Spa 1001 is zeven dagen in de week geopend, dus ook in het weekend kun je er terecht om heerlijk te ontspannen. Ik weet in ieder geval dat ik nog een keer terug ga naar Spa 1001.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn