Ik vond hier een goede java vacature

30 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Toen ik vorig jaar afstudeerde als ict-er, heb ik er alles aan gedaan om na mijn studie niet lang thuis te hoeven zitten. Ik ben namelijk iemand die graag aan de slag gaat en ik hou er daarom niet van om maar nutteloos thuis te zitten. Vandaar dat ik na mijn afstuderen meteen op zoek ben gegaan naar een goede java vacature. Ik dacht altijd dat de vraag heel groot was, dus dat het niet moeilijk hoefde te zijn om een goede java vacature te vinden. Dat was het ook niet, maar het probleem was bijna altijd dat de java vacature die ik vond, al verlopen was. Dat was natuurlijk niet waar ik rekening mee had gehouden. Ik vond het daarom op een gegeven moment ook heel frustrerend dat ik weer eens een vacature had gevonden die dan uiteindelijk toch alweer vergeven was. Vandaar dat ik gekeken heb hoe ik ergens anders een goede java vacature kon vinden. Ik kan u zeggen dat er bijna geen manier is geweest die ik niet heb geprobeerd. Ik heb al mijn oud docenten gemaild met de vraag of zij nog een goede java vacature voor mij wisten. Ook heb ik voortdurend de kranten in de gaten gehouden om te zien of er een goede java vacature voorbij zou komen. Uiteindelijk heb ik ook alle Linkedinprofielen heel goed in de gaten gehouden omdat ik er zeker van wilde zijn dat mij niets zou ontgaan. Dit alles mocht echter niet baten; ik kon maar geen java vacature die nog niet vervuld was. Dat was natuurlijk heel erg vervelend. Ik was de wanhoop dan ook bijna nabij, toen iemand mij tipte op de site Java-Professionals.nl. Ik moet u zeggen dat ik er weinig hoop voor had, maar toen ik de site eenmaal onder ogen had gekregen, was het mij meteen duidelijk dat ik hier een schot in de roos had gedaan. Ik zag hier namelijk een prachtige java vacature staan die nog altijd open stond.

Hier vond ik de java vacature waar ik van droomde

Toen ik op de site van Java-Professionals.nl terecht was gekomen, had ik meteen in de gaten dat ik hier een schat had gevonden. Op deze site worden namelijk heel goede vacatures aangeboden. Dat was heel fijn om te merken en ik zag meteen een heel goede java vacature staan. Dit was niet alleen een heel goede baan, maar ook nog eens een die bij mij in de buurt was. Doorgaans moet je toch vaak verhuizen voor een goede baan, maar dit was echt alles waar ik zelfs niet eens van had durven dromen. Ik ben daarom meteen gaan reageren op deze java vacature en ik sprong een gat in de lucht toen ik te horen kreeg dat ik langs mocht komen voor een gesprek. Ik heb mijn mooiste kleding aangetrokken en ben naar dit kantoor afgereisd. Het gesprek beviel mij heel erg goed en kennelijk dit kantoor ook, want ik kreeg een dag later te horen dat ik was aangenomen. U zult begrijpen dat ik ontzettend blij was.

Deze site is alles wat je nodig hebt

Ik ben heel blij dat ik de site van Java-Professionals.nl heb weten te vinden. Deze site is heel goed en wel om de volgende redenen:

  • je kunt hier heel goede vacatures vinden
  • de site wordt heel goed bijgehouden en is daarom altijd actueel
  • je kunt hier meteen op de vacatures reageren

Zoekt u ook een baan? Kijk dan snel even op Java-Vacatures.nl om te zien welke droombaan er op u te wachten ligt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn