Onze Bruidsfotograaf in Nieuwegein

31 oktober 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Onze Bruidsfotograaf in NieuwegeinVoor ons huwelijk waren mijn kersverse man en ik op zoek naar een bruidsfotograaf in Nieuwegein, de plaats waar we wonen en ook gingen trouwen. We waren op zoek naar iemand die ervaring heeft in bruidsfotografie, maar ook in andere soorten fotografie. Iemand die door die brede ervaring weg kan stappen van het geijkte en echt iets bijzonders kan maken van onze bruidsreportage. Wij kregen toen te tip van onze babs om Clickflits Photography eens te benaderen. Je krijgt rond je trouwerij altijd veel tips en dus zijn we eerst zelf maar eens gaan kijken op clikcflits.nl.

Bruidsfotograaf in Nieuwegein met veel ervaring

Clickflits Photography is de fotostudio van Robbert Thoen. Hij is al jaren bruidsfotograaf in Nieuwegein, maar doet veel meer fotografiewerk. Op zijn website staat een mooi portfolio van diverse shoots, waarbij hij naast bruidsfotografie in Nieuwegein ook andere soorten fotografie aanbiedt, bijvoorbeeld voor:

  • Familieportretten
  • Sportfotografie
  • Theater en muziek
  • Fashion
  • Thematische fotografie
  • Kinderfotografie

Hieruit spreekt duidelijk de veelzijdigheid en creativiteit van deze bruidsfotograaf in Nieuwegein. Het is natuurlijk wel zo dat wanneer je wensen hebt er vaak ook een prijskaartje aanhangt. We zijn jong, we hebben wel wat gespaard, maar een bruiloft is gewoon duur. De pakketten die Clickflits Photography aanbiedt zijn echter zeer betaalbaar en vielen ons reuze mee qua prijs. We hebben toen besloten om contact op te nemen en een afspraak te maken. We wilde natuurlijk wel weten of er een klik met deze bruidsfotograaf in Nieuwegein is. We vinden het belangrijk dat de fotograaf begrijpt wat wij willen en willen weten of iemand die zulk creatief werk levert ook open staat voor onze ideeën en input. We hebben bij een bevriend stel gezien dat zij uiteindelijk toch niet zo tevreden waren met hun trouwfoto’s, omdat hun fotograaf zijn eigen plan had getrokken. Tja, als je maar in één stijl kunt fotograferen, dan heb je gelimiteerd resultaat. Daarom was het voor ons zo belangrijk dat onze bruidsfotograaf in Nieuwegein ook andersoortige fotografie doet en daarmee veelzijdigheid aantoont. Clickflits Photography kan dit zeker, want wij zijn heel tevreden met onze bruidsreportage.

Schitterende foto’s door een professionele fotograaf.

Tijdens de huwelijksdag was er veel ruimte voor het maken van goede foto’s. We hadden ook wel erg veel geluk met het weer, want het was droog en niet te zonnig. Het licht was daardoor erg goed. We hebben ervoor gekozen om een moderne shoot te doen en niet te gaan voor de gebruikelijke monumentale panden. Nieuwegein heeft op sommige plaatsen mooie architectuur en daar wilde wij mee spelen. We houden ook wel van een industriële look en dat was voor onze bruidsfotograaf uit Nieuwegein natuurlijk een mooie uitdaging. Hij is, net als ons, goed bekend met deze woonplaats en kent ook de reputatie die deze plaats heeft. Wij wilde met onze bruidsreportage ook de schoonheid van Nieuwegein laten zien. We zijn toen samen met onze bruidsfotograaf door Nieuwegein gegaan, op papier dan, en hebben een aantal plaatsen aangegeven waar we ’s ochtends de foto’s wilde maken. We zouden pas om 15.00 uur ’s middags trouwen, dus dit gaf ons voldoende tijd om eerst een reportage op diverse plekken te maken en vervolgens aan te sluiten bij onze daggasten op de locatie waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Alles verliep die dag op rolletjes. We hebben mede dankzij de professionele instelling van onze bruidsfotograaf in Nieuwegein een vrij relaxte dag gehad. Alle locaties die we hadden geselecteerd zijn bezocht en aansluitend is de plechtigheid heel mooi in beeld gebracht. De resultaten zijn verbluffend. Zelfs nog mooier dan we hadden durven dromen en daar zijn we Clickflits Photography erg dankbaar voor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn