Onze ambachtelijke dakbedekkingen gaan jarenlang mee

26 oktober 2017

Posted in Woning en Tuin

Uw monument, ambachtelijke woning, villa of misschien zelfs wel uw kasteel hebben een dak dat waarschijnlijk nogal afwijkt van een rijtjeshuis. Dakpannen, maar dan in een veelvoud, een zinken of leien dak, platte of juist hellende daken. Wat voor ambachtelijke dakbedekkingen u dan ook wenst omdat het dak verouderd is en misschien zelfs wel vol zit met gaten, bij jvkdaken.nl bent u aan het juiste adres. Al vele decennia is JVK daken het aangewezen bedrijf voor ambachtelijke dakbedekkingen. Ons personeel is geschoold in het herstel van monumentale daken en we kunnen zowel noodreparaties uitvoeren als totale renovaties. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Mocht het bijvoorbeeld gaan om een monument, dan moet u toestemming vragen aan de gemeente om uw dak te repareren, te saneren of te renoveren. Daarnaast zijn de keuzes daarin erg beperkt. U wordt bijvoorbeeld verplicht om voor ambachtelijke dakbedekkingen te kiezen zodat het dak er weer als nieuw uitziet, maar niet afdoet aan het oorspronkelijke ontwerp. Wij bouwen dan ook de ambachtelijke dakbedekkingen van het materiaal dat altijd op dat dak heeft gelegen. En dat zorgt ervoor dat het unieke uiterlijk van het gebouw behouden blijft. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u ons graag om advies of ons om hulp vragen? Dan vindt u ons in Breda, Ossendrecht en over de grens in Lommel.

Ambachtelijke dakbedekkingen voor elk monument

Er zijn veel particulieren die regelmatig bij ons aankloppen omdat ze ambachtelijke dakbedekkingen willen laten leggen. Niet eens omdat het gaat om een oud huis of monumentaal pand, maar simpelweg omdat ze dit ambacht erg waarderen. Misschien laten ze een eigen huis ontwerpen en willen ze een zinken, loden of koperen dakbedekking. Voor de nieuwbouw kunnen we dus erg veel betekenen en het komt regelmatig voor dat een architectenbureau of planbureau ons om advies vraagt met betrekking tot ambachtelijke dakbedekkingen. Maar we kunnen ook diverse andere doelgroepen van dienst zijn. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Particuliere huizenbezitters, villa‚Äôs en landgoederen,
  • Gebouwenbeheerders,
  • En monumentale panden. U kunt denken aan de reeds genoemde monumenten maar ook aan paleizen, kerken, kastelen en zelfs kathedralen kunnen we onder handen nemen.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een streng geselecteerd personeelsbestand krijgt u bij ons waar voor uw geld. Bij het renoveren of leggen van ambachtelijke dakbedekkingen gaat het natuurlijk niet alleen maar om het leggen van het materiaal. Er zijn vele randzaken die we tevens op ons nemen. Denk aan de drainage, dus het leggen van afvoergoten en gevelbekleding. Ook platte daken kunnen we isoleren, bijvoorbeeld met bitumen of een nieuw product: EPDM. Het herstellen van kunstzaken zoals ornamenten en zetwerken behoren ook bij de werkzaamheden van JVK Daken.

We kunnen met vrijwel elk materiaal dakdekken

U leest het, het leggen van ambachtelijke dakbedekkingen zit in ons bloed. Velen zijn u al voorgegaan en profiteren van een esthetisch prachtig dak dat tevens tegen een stootje kan, watervast is en nauwelijks slijt. U zult nadien dan ook vrijwel geen werk meer hebben aan deze ambachtelijke dakbedekkingen. Overigens kunnen we dergelijke werkzaamheden zoals tussentijdse controles, het reinigen van de afvoer en het eventueel herstellen van lichte beschadigingen op ons nemen. Wilt u nog iets meer weten over onze service en de werkzaamheden? Dan horen we graag wat uw prangende vragen zijn en om wat voor dak het gaat. Stelt u daarom deze vragen per mail of per telefoon aan ons. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op. We houden u trouwens graag op de hoogte van onze laatste projecten, dus volg ons via Facebook!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn