Geniet op het werk met een glas water van de waterkoeler

26 oktober 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Is het niet heerlijk om na een ochtend van hard werken even te kunnen afkoelen bij de waterkoeler? Vrijwel iedere kantoorvloer van uw bedrijf kan eigenlijk niet zonder een waterkoeler met daarin fris gekoeld en vers water. Wij van Aqualight bieden u een keur aan koelers aan van gerenommeerde topmerken. Overigens zijn diverse machines op dit moment in de aanbieding gezet, dus maak er vooral gebruik van als u om een nieuwe waterkoeler verlegen zit. Het is aan u om de keuze te maken om hierin bronwater te stoppen of om de waterkoeler aan te sluiten op uw waterleiding. Dat laatste is vanzelfsprekend de goedkoopste oplossing, maar met het heldere Aqua Light bronwater weet u zeker dat u een gezond product vol met elementen en mineralen in huis hebt gehaald. We leveren daarom diverse koelers en accessoires. Wilt u een waterkoeler die u handmatig moet bijvullen met waterflessen? Bedenk dan wel dat u deze waterflessen er direct bij moet bestellen en dan u een flink magazijn nodig hebt om ze te stallen. Er zit trouwens statiegeld op deze flessen, dus bij een volgende levering komen we de lege flessen afhalen. Kiest u voor de goedkopere opties, dan leveren we leidingwatercooler die u direct op uw drinkwatertoevoer aan kunt sluiten. Vindt u de aanschaf van een waterkoeler eigenlijk nog een te grote investering? Dan kunt u er voor kiezen om dit product bij ons te huren.

Op de werkvloer kent de waterkoeler een centrale plek

Een waterkoeler zet u wellicht in een hoek van het kantoor. Een plek waar uw collega’s even bij kunnen komen als ze op een warme dag in het kantoor aan het werk zijn voor u. Maar het kantoor is zeker niet de enige plek om een waterkoeler neer te zetten. Andere voorbeelden willen we u zeker niet onthouden:

  • In het magazijn,
  • In de wachtkamer bij de huisarts of de tandarts,
  • Op openbare plekken zoals de kantine van een school of sportschool.

Zeker na een uurtje sporten is er geen enkele drank zo lekker als water. Dus elke sportvereniging doet er goed aan om een waterkoeler aan te bieden als alternatief voor frisdranken of alcoholische dranken in de kantine. Gaat u met ons in zee? Dan leveren en installeren onze monteurs de waterkoeler en kunt u regelmatig extra flessen water bij ons bestellen. We leveren mits u 5 of meer flessen bestelt, geheel gratis en nemen de retourflessen direct weer mee. Zoekt u naar accessoires zoals bekertjes of naar compleet andere producten zoals koffie- en theeautomaten of soepdispensers? Kijk dan nog eens tussen ons assortiment en maak vandaag nog uw keuze. U kunt direct de bestelling afronden door uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens in te vullen. Betaal door gebruik te maken van een online betaalsysteem zoals iDEAL, PayPal of de creditcard en u ontvangt de watercooler en de overige producten spoedig bij u op kantoor.

U krijgt vijf jaar garantie op al onze producten

Mocht u eerst een offerte willen aanvragen zodat u een duidelijk beeld krijgt van het bedrag en onze service, dan is dat eenvoudig op te vragen. Tevens kunt u een proefplaatsing aanvragen. Dan kunt u met eigen ogen bekijken of het nuttig is om in dit product te investeren. Wilt u graag dat we even langskomen zodat we een meting kunnen verrichten en u van advies kunnen voorzien? In dat geval kunt u via het online formulier direct een afspraak met ons maken. Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en abonneer u daarom op onze gratis nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn