Met POS software heeft u een gestroomlijnde verkoop

16 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

In uw winkel wilt u ervan verzekerd zijn dat alle apparatuur goed werkt. Zeker de kassa is een belangrijk instrument die altijd naar behoren moet werken. Daarvoor kunt u POS software aanschaffen. Met POS software profiteert u niet alleen van de standaard mogelijkheden van een kassasysteem, maar heeft u ook extra functies. U kunt POS software aanschaffen bij Novulo. Wij leggen u graag uit wat deze software inhoudt en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Zo kunt u direct nog profiteren van alle voordelen van POS software en de overstap direct maken.

POS software is meer dan een eenvoudig kassasysteem

Om te zien wat de mogelijkheden van POS software zijn, is het belangrijk om te weten wat het inhoudt. POS staat voor Point Of Sale. Daarom staat een POS software ook bekend als software voor kassasystemen. Echter kan deze wel meer taken op zich nemen dan die van een kassa alleen. Het systeem ondersteunt namelijk op alle mogelijke manieren voor, tijdens en na een verkoop en laat deze vlekkeloos verlopen. Zo kunt u met POS software:

  • Afrekenen
  • Kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden
  • Combineren met hardware
  • Klantgegevens bijhouden
  • Voorraadbeheer
  • Marketingtools aansluiten

Zo kunt u apparaten die bestuurd worden door POS software combineren met verschillende hardware als een barcodescanner en pinapparaat. Daarnaast moet het systeem op enterprise niveau ook geïntegreerd zijn met andere softwarematige componenten. Dit voorkomt uiteindelijk veel problemen in de praktijk, waardoor er bijvoorbeeld geen dubbele verkopen meer plaatsvinden. U heeft hierdoor altijd een gestroomlijnd en gesynchroniseerd systeem die meerdere vlakken van uw werkzaamheden met elkaar verbindt. Om dit allemaal te kunnen bewerkstelligen is POS software altijd op maat gemaakt voor de retail. Zo heeft u alles in dezelfde orderhistorie en loopt u niet tegen problemen aan. Via het web bestelde artikelen zijn hierdoor direct gereserveerd en kunnen niet meer via de kassa worden verkocht. Daarnaast kunnen online gekochte artikelen ook eenvoudig via de winkel teruggebracht worden door de klant. Dit voorkomt een hoop teleurstelling bij de klant en daarnaast ook een hoop geregel voor u als ondernemer. Het grootste voordeel is nog wel de integratie met andere systemen. U heeft alles aan klantgegevens, roosters van winkelpersoneel, marketingacties en voorraadbeheer in een systeem aan elkaar gekoppeld, waardoor het u een hoop geld gaat schelen op de langere termijn. Het is een volledig zelf samengestelde applicatie die maar honderden componenten met elkaar kan verbinden. Hierdoor bent u voor de toekomst bestand tegen iedere ontwikkeling binnen uw werkveld en kunt u een ongeëvenaarde flexibiliteit creëren voor uw onderneming.

Altijd concurrerende tarieven voor onze diensten

Novulo is uw specialist op het gebied van op maat gemaakte software voor iedere branche. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches, waardoor wij voor alles een gepaste oplossing kunnen bedenken. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en bedrijfsprofiel, zodat onze software precies aansluit bij wat u wilt bereiken. Daarnaast bieden wij altijd flexibiliteit. U kunt de software te allen tijde aanpassen als er zaken binnen uw bedrijf veranderen, zodat niet alleen uw bedrijf groeit, maar ook de software mee blijft groeien met uw onderneming. Naast bovengenoemde software hebben wij nog meer mogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Onze diensten zijn altijd tegen concurrerende tarieven, waardoor u nooit teveel betaald. Daarnaast is het een investering die u altijd dubbel en dwars terugverdient. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.novulo.com/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn