Cursus Excel nodig? Bij HR-ICT ben je aan het juiste adres!

19 januari 2019

Posted in Cursus en Opleidingen

Uit de huidige bedrijfswereld is het programma Excel niet meer weg te denken. Bijna elk bedrijf gebruikt het, want met Excel kun je zo ontzettend veel. Het programma kan soms echter wat overweldigend zijn. Al die cijfers, al die rijen; soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar wees gerust, een cursus Excel kan de perfecte oplossing bieden! Bij HR-ICT ben je hiervoor aan het juiste adres. Dit bedrijf helpt je om bekend te raken met het programma en er vol vertrouwen mee aan de slag te gaan. Op deze manier hoef je niet langer in paniek te raken wanneer je het programma opent. HR-ICT biedt dé cursus Excel die aansluit op jouw huidige niveau. Van beginner tot gevorderde; HR-ICT heeft voor ieder wat wils. Deze cursussen worden regelmatig klassikaal in Leiden gegeven. Zo kun je hier de cursus Excel voor beginners volgen. In deze basiscursus leer je omgaan met de elementaire principes aan de hand van uitgebreid lesmateriaal met daarin oefenbestanden. Op deze manier krijg je inzicht in de vele mogelijkheden van het programma en leer je waarvoor je Excel allemaal kunt gebruiken. Op vandijkcomputeropleidingen.nl kun je meer informatie vinden over de cursus Excel in Leiden en daarbij ook meteen het lesrooster bekijken. Zo kun je jouw geschikte cursusdatum vinden en meteem aan de slag gaan!

Van gevorderden tot beginner: een cursus Excel kan iedereen doen!

Behalve een cursus Excel voor beginners, kun je bij HR-ICT ook terecht voor een cursus voor gevorderden en specialisten. Als gevorderde gebruiker ken je misschien wel alle ins en outs van het programma, maar dat wil niet zeggen dat je geheugen niet eens wat opgefrist mag worden. Een cursus Excel voor gevorderden is dé manier om jezelf bij te scholen over dit programma en je kennis nog verder uit te breiden. Deze gevorderde cursus bestaat uit verschillende varianten:

  • Een cursus voor functies en macro’s;
  • Een cursus voor lijsten;
  • Een cursus voor tabellen en draaitabellen;
  • Een snelcursus draaitabellen.

Genoeg keus dus! In de cursussen staan de leerdoelen van de deelnemer centraal. Dit betekent dat de inhoud altijd kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Tot slot kunnen ook specialisten in Excel terecht bij HR-ICT. Zo kun je jouw kennis over programma’s zoals PowerPivot of Visual Basic for Applications verder ontwikkelen. Binnen deze cursus Excel word je, net zoals bij de andere cursussen, in een groep van maximaal zes personen samen bijgeschoold.

Breid je kennis vandaag nog uit!

Behalve een cursus Excel kun je bij HR-ICT ook terecht voor een breed scala aan andere opleidingen. Zo kun je hier onder andere meer leren over de Microsoft-programma’s Word, Powerpoint, Project en Outlook. Meer informatie hierover is te vinden via vandijkcomputeropleidingen. De cursussen die door HR-ICT worden aangeboden, kunnen altijd als incompany trainingen worden verzorgd. Dit betekent dat ze op de locatie van de organisatie worden georganiseerd. Hierbij zijn verschillende constructies mogelijk. Als organisatie kun je er voor kiezen om zelf alle benodigde voorzieningen te regelen of als je dat teveel werk vindt, kun je er ook voor kiezen om HR-ICT alles te laten verzorgen. De keus is dus aan jou! Alle trainingen kunnen zowel als standaard worden verzorgd of maatwerktrainingen zijn. De kosten van deze trainingen bedragen €470 euro per dagdeel en €850 euro per dag. Verder bedragen de reiskosten €45 en wordt er €37,50 gerekend voor elke extra deelnemer bij meer dan acht deelnemers. De kosten van de apparatuur verschilt per training. Al met al zijn er genoeg redenen om met HR-ICT aan de slag te gaan. Schrijf je daarom vandaag nog in!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn