Maak je auto weer glanzend schoon door je auto te poetsen

28 augustus 2018

Posted in Auto's en Motoren

Een nieuwe auto die je als het ware mee naar huis neemt vanuit de showroom, is nog helemaal schoon en glanzend. Het is alsof je de auto net uit de verpakking hebt gehaald. Er zit nog geen stofje op! Dat is natuurlijk mooi, want als je iets nieuws koopt, dan is een groot deel van de blijdschap die je ervaart afhankelijk van deze nieuwe uitstraling. Je hebt hetzelfde met een nieuwe smartphone. Als je deze uit de verpakking haalt en constateert dat deze nog niet is gebruikt, dan maakt je hart altijd even een klein sprongetje. Je hebt het idee dat je de telefoon eerst met fluwelen handschoenen moet behandelen. Vaak zit er nog zo’n plasticje over het scherm dat je er eerst af moet trekken en als je dat dan doet, dan is het scherm ook nog helemaal schoon. De uitstraling is bijna maagdelijk te noemen. Dat is eigenlijk het optimale moment van elke telefoon en wellicht ook de reden waarom we zo graag elk jaar weer een nieuwe uitzoeken. Puur vanwege dat ene momentje wanneer je de nieuwe telefoon uit de verpakking haalt. Zo is het met een auto natuurlijk ook, maar door erin te rijden verlies je die nieuwe showroom uitstraling. Net als bij een telefoon die door het gebruik ook meteen gebruikssporen krijgt. Het scherm wordt vies en vettig. De behuizing krijgt kleine krasjes en langzaam maar zeker wordt die nieuwe telefoon een oude telefoon. Met je auto is het net zo, maar een auto kun je wel weer terugbrengen in die zogenaamde showroom staat. Dat doe je door de auto te poetsen. Maar je moet er niet alleen even een doekje overheen halen. Tevens is niet voldoende om de auto door de wasstraat te rijden. Als je de auto weer in een showroom staat wil brengen, dan moet je het auto poetsen aan professionals overlaten. Deze gaan vervolgens voor jou de auto poetsen en als ze daarmee klaar zijn, dan is het net alsof je je auto wederom ophaalt vanuit de showroom. Dus als je je auto geregeld laat poetsen, dan kun je constant weer opnieuw van dat speciale momentje genieten. De vraag is wel even waar je je auto laat poetsen als je deze er weer als nieuw uit wilt laten zien. Zoals gezegd is een wasstraat niet voldoende en er zelf een doekje over halen is ook niet toereikend. Als je je auto laat poetsen, dan doe je natuurlijk een beroep op Teuns Car Cleaning.

Aarzel niet langer en laat je auto poetsen door Teuns Car cleaning

Het vergt best wel een beetje inspanning om je auto echt weer als nieuw te laten glazen. Daarom volgen de werknemers van Teuns Car Cleaning die jouw auto gaan poetsen een volledig poetstraject. Dat ziet er als volgt uit:

  • Allereerst wordt de auto gronding gewassen.
  • Daarna wordt de wagen gronding gereinigd met behulp van autoklei.
  • Zodra het kleien klaar is, dan wordt de lak in 3 stappen gepolijst.
  • Na het polijsten wordt de auto opnieuw gewassen.
  • Tot slot wordt er een poetslaag aangebracht.

Daarna zal je auto aan de buitenkant weer als nieuw glanzen. Maar natuurlijk bestaat het auto poetsen niet alleen uit de buitenkant. Ook het interieur van de auto wordt onder handen genomen. Dat betekent dat de bekleding wordt gereinigd, er wordt gestofzuigd, en al het kunststof binnen in de auto wordt grondig schoon gemaakt.

Maak snel een afspraak via teunscarcleaning.nl

Mocht je je auto graag willen laten poetsen, dan kun je via de bovenstaande site direct een afspraak maken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn