E-bike Apeldoorn

28 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Nederlanders houden van fietsen. We zijn niet van onze tweewielers af te slaan, zelfs niet als het regent, waait, of sneeuwt. Veel andere landen verklaren ons voor gek, maar dat houdt ons niet tegen: Nederlanders stappen altijd op de fiets! Wel is de laatste jaren een bepaalde trend zichtbaar. We kiezen steeds vaker voor comfort, in de vorm van een e-bike. De verkoop van elektronische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Ben jij op zoek naar een e-bike in Apeldoorn? Dan ben je bij Harleman Tweewielers aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op https://uwfietsspecialist.nl/e-bike-apeldoorn/ voor meer informatie, of om een vrijblijvende afspraak te maken. Je kunt je normale fiets hier ook laten vervangen door een e-bike. Wat zijn de voordelen van elektronische fietsen?   

  • Fietsen toegankelijk voor iedereen
  • Werken aan je conditie
  • Trapondersteuning
  • Ongekende vrijheid

Jouw e-bike uit Apeldoorn laat je weer fietsen zoals je dat vroeger deed. Een elektronische fiets maakt fietsen toegankelijk voor iedereen, ook mensen met een minder goede conditie. Je kunt de fiets volledig aandrijven met de elektrische motor, maar veel vaker heb je genoeg aan de trapondersteuning. Dat betekent dat je zelf nog wel moet trappen, maar dat je wordt geholpen door de motor. Fietsen is gezond, en een e-bike uit Apeldoorn is daarom hét middel om te werken aan je conditie. Het maakt niet uit van hoe ver je moet komen, op een gegeven moment zul je merken dat het bewegen steeds makkelijker gaat. Dit alles bij elkaar zorgt voor een ongekende vrijheid, ook voor ouderen. Je kunt vrienden en familie weer bezoeken, wat eerder echt niet meer ging. Een gemiddelde e-bike in Apeldoorn haalt tot wel 25 kilometer per uur en heeft een behoorlijke actieradius. Voor de precieze specificaties van een bepaald model kijk je op bovenstaande site, of bezoek je de winkel!

E-bike Apeldoorn: een fiets die bij je past

Wil je een e-bike in Apeldoorn aanschaffen? Kies dan voor een model dat bij je past. Het is verstandig om voor jezelf een aantal zaken op papier te zetten, zodat je de juiste keuze maakt. Om te beginnen moet je bepalen of je een ‘normale’ e-bike, of een ‘high speed’ e-bike wilt. Het verschil tussen beide laat zich raden: een high speed e-bike haalt snelheden tot wel 45 kilometer per uur! Dit maakt dit type fiets uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Voor senioren ligt deze snelheid misschien wat te hoog. Kies een e-bike in Apeldoorn waar jij je comfortabel bij voelt. Een ander belangrijk aspect is de actieradius. Die bepaalt hoe ver je met de fiets kunt rijden voor je deze moet opladen. De actieradius is nauw verbonden aan de snelheid waarmee je fiets. Hoe harder je gaat, hoe minder lang de accu meegaat. Je zult ook merken dat de accu op den duur aan kracht verliest. Dat heeft te maken met leeftijd. Zorg daarom dat je jouw e-bike uit Apeldoorn regelmatig onderhoud, dan heb je daar het langst plezier van. Wil je zeker weten dat jouw fiets altijd blijft werken? Breng hem dan om de paar maanden even langs voor een controle. Voor je auto doe je immers hetzelfde!    

Laat je goed adviseren

Niet iedere e-bike is even geschikt voor jou, of voor mensen in jouw leeftijdscategorie. Laat je daarom altijd goed adviseren door een ervaringsdeskundige. Harleman Tweewielers heeft jaren ervaring met e-bikes en weet dus precies welke fiets bij jou past. Je krijgt een op maat gemaakt offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent en een weloverwogen beslissing kunt maken. Een e-bike maakt het fietsen weer leuk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn