Koop uw watermatrassen bij Dreamzzz

1 oktober 2017

Posted in Woning en Tuin

Slapen is enorm belangrijk voor ieder mens. De een heeft genoeg aan 5 à 6 uur, de ander wil minstens 9 uur per nacht slapen. Door diverse mentale en fysieke omstandigheden kan slapen nog behoorlijk moeilijk zijn. U ligt maar te woelen en te draaien of u blijft continu aan een kwalijke gedachte knagen. Het veranderen van uw levenspatroon zal zeker helpen. Maar ook verandering van bed en materiaal kan zijn vruchten afwerpen. Want u wilt natuurlijk erg comfortabel kunnen liggen. Onze watermatrassen kunnen absoluut soelaas bieden. Want dankzij de watermatrassen die u op merkwaterbed.nl online kunt bestellen zult u al snel het verschil merken. Het biedt u namelijk de ondersteuning die u nodig hebt. Watermatrassen bestaan al sinds de negentiende eeuw maar lijken niets op de modellen uit die tijd. Ze zijn geïnnoveerd tot moderne matrassen bestaande uit vele lagen stof. In het midden bevindt zich uiteraard de kunststoffen zak die u vult met water. Het grote voordeel van deze watermatrassen is het feit dat het matras zich aanpast aan uw lichaam en zijn welvingen. Uw wervelkolom en spieren zullen volkomen tot rust komen omdat er geen continue druk op wordt uitgeoefend. Uw lichaamsgewicht wordt regelmatig verdeeld over het totale matras. Dit is wellicht voor u het belangrijkste voordeel maar het is zeker niet het enige voordeel van de watermatrassen die we verkopen. Grofweg kunt u deze matrassen verdelen in softside en hardside watermatrassen. De hardside variant wordt gekenmerkt door een beddenbak van hout waarin u het matras legt, terwijl de softside variant een matras heeft bestaande uit dik maar wel erg zachte polyesterschuim.

We bieden u een brede selectie watermatrassen aan

Op onze website kunt u het actuele aanbod van deze watermatrassen bekijken. We verkopen daarnaast ook complete waterbedden, onderdelen en artikelen voor het onderhoud. We leveren in principe enkel watermatrassen van gerenommeerde A-merken zodat het lekkagerisico tot een miniem beperkt wordt. Wel kunnen we vrijwel alle modellen in de meest voorkomende afmetingen vinden. U kunt het matras in uw bedframe leggen maar er ook voor kiezen om alles-in-één te kopen. In dat geval kijkt u natuurlijk tussen de totale waterbedden van merken zoals Poseidon, Aqualijn of Stretch Top. Dankzij het waterbed zullen uw wervelkolom, spieren en bloedsomloop tot rust komen zodat u een prettige nacht beleefd. Dit maakt het ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Andere voordelen van deze bedden zijn:

  • Het feit dat een waterbed met verwarming kan worden uitgerust. U kunt de temperatuur van het water verwarmen en zo hebt u de nacht een aangename warme kruik in bed. Als u bijvoorbeeld griep hebt of verkouden bent dan zet u de temperatuur even wat hoger.
  • Een waterbed is uitermate hygiënisch. Er komen geen schilfers, bacteriën of stof door het matras heen.
  • Het is zeer robuust dus het bed zal niet verschuiven, ook niet als uw partner zich omdraait

Komt u eens langs bij één van onze vestigingen

Want dan kunt u de watermatrassen direct even uitproberen. U vindt ons in Rijswijk, Voorburg en Den Haag. Per filiaal vindt u de bezoekgegevens en openingstijden op onze website. Probeer de watermatrassen direct uit en koop er een in de winkel of later via de webwinkel. U kunt al uw producten eenvoudig online bestelen en we bezorgen door heel Nederland. U betaalt natuurlijk snel en veilig via iDEAL, PayPal of uw creditcard. Het enige nadeel van een waterbed is zijn immobiliteit. Want eenmaal gevuld met water is het niet meer te tillen. Dan bieden we u een verhuisservice in Nederland en België aan voor uw bed. Op onze site kunt u direct een aanvraag indienen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn