Houd je woning veilig met behulp van een gasmelder

17 april 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je iets van een gasbron in huis hebt, bijvoorbeeld een gaskachel of een fornuis dat op gas werkt, dan is het ook heel belangrijk dat je een gasmelder in huis hebt. Er kunnen immers gaslekken ontstaan waardoor er gas ontsnapt. Zonder gasmelder van rookmeldershop.nl heb je daar echter vaak geen erg in en dat kan heel gevaarlijk zijn. Kleine lekjes die heel weinig gas verspreiden zullen niet direct levensbedreigend zijn. Maar het is uiteraard wel heel slecht voor de gezondheid als er in je woning of in een caravan altijd een minimale hoeveelheid gas in de lucht aanwezig is. Maar een lek kan ook groter zijn en veel gas in je woning verspreiden. Dan is het niet alleen slecht voor je gezondheid, maar kan zelfs leiden tot ernstige complicaties die je in het ziekenhuis doen belanden of erger. Het is dan ook van groot belang dat dat niet gebeurt en daarom heb je een goed werkende gasmelder nodig. Deze kun je in de buurt van de warmtebron of gasbron plaatsen. De locatie is hierbij van belang. Je moet voldoende afstand bewaren tussen de bron en de gasmelder, maar de afstand moet ook niet te groot zijn. Tevens moet je goed kijken naar het soort gas dat je wilt detecteren met de gasmelder. De ene soort is zwaarder dan zuurstof en blijft laag bij de grond. Als je dan een gasmelder op het midden van de muur plaatst, dan zal deze het laagblijvende gas moeilijk kunnen detecteren. Andere soorten zijn lichter dan zuurstof en stijgen juist op. In dat geval is een gasmelder midden op de muur een prima optie. Op de site van rookmeldershop.nl vind je meer informatie over de verschillende gassoorten en de bijbehorende melders alsmede de geschikte locatie van voor deze melders. Uiteraard kun je de juiste gasmelder ook meteen bestellen bij deze website. Dus indien je er nog niet een hebt of wanneer je oude kapot is gegaan, dan kun je bij rookmeldershop.nl terecht voor een nieuwe. Ook als je met de caravan of camper op reis gaat, dan kun je uiteraard ook een melder plaatsen. Vaak heb je te maken met gasflessen, zodat je kunt koken en eventueel een verwarming aan kunt zetten. Hier is dan ook altijd gevaar dat er een lek ontstaat. Je wilt zulke dingen liever niet aan het toeval overlaten en dus kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en een melder bestellen via de site. 

Een gasmelder en vele andere artikelen bestel je via rookmeldershop.nl

Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij deze winkel ook andere soorten melders kopen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Rookmelders
  • Koolmonoxidemelders
  • hittemelders

Verder kun je je woning veiliger maken door bijvoorbeeld brandblussers te kopen of vluchtladders. Alles wat met brandveiligheid, rook en gaslekkages te maken heeft, kun je bestellen bij rookmeldershop.nl. Alles wat je nodig hebt kun je toevoegen aan de winkelwagen. Dat betekent dat je alle artikelen in 1 keer kunt bestellen, zodat je je woning in 1 klap helemaal veilig kunt maken. 

Profiteer van de snelle verzending van rookmeldershop.nl

Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling en dus blijft je huis ook nooit lang onveilig. Als je op werkdagen voor 23:30 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag in huis. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn