Het resultaat van een haartransplantatie

11 december 2018

Posted in Mens en gezondheid

Is jouw haar almaar dunner aan het worden en baal je hier flink van? Spookt het woord haartransplantatie regelmatig door je hoofd en wil je eigenlijk wel graag weten hoe dit nu in zijn werk zou gaan en of jij hier ook voor kunt kiezen? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website esteworld-haartransplantatie.nl. Het bedrijf Esteworld heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd op dit gebied en dat met inmiddels vier klinieken waar je uit kunt kiezen. Bij Esteworld snappen ze als geen ander hoe belangrijk het voor jou is om zoiets als een haartransplantatie op een discrete manier te laten verlopen. Dit is dan ook precies de reden waarom zij de klinieken die zij hebben niet in Nederland hebben, maar in Turkije. Hier werken alle specialisten op dit gebied en je kunt er dan ook altijd op vertrouwen dat je hier een uitstekend resultaat zult krijgen. Er zijn uiteenlopende voordelen waarom je voor dit bedrijf zou moeten kiezen wanneer je graag een haartransplantatie wilt laten doen. Je kunt hierbij onder andere denken aan de volgende punten:

  • Direct contact met de kliniek
  • Nederlandse begeleiding
  • Garantie op het resultaat

Ze werken bij Esteworld niet met een tussenpersoon. Dit is bij veel (buitenlandse) klinieken wel het geval en veel mensen vinden dat erg vervelend. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want je krijgt niet het idee dat je iemand aan de telefoon hebt die echt begrijpt wat jij wilt. Daarom pakken ze dit bij Esteworld anders aan.

De haartransplantatie die werkt

Met het krijgen van een haartransplantatie zul je in je omgeving in eerste instantie misschien negatieve reacties krijgen. Mensen hebben vaak nog een erg sceptisch beeld van een dergelijke behandeling, maar door de uitstekende artsen waarmee gewerkt wordt in de vier klinieken in Turkije kun je er wel degelijk vanuit gaan dat de haartransplantatie succesvol zal zijn. Dit is dan ook de reden waarom je garantie krijgt op het resultaat. Bij Esteworld vertrouwen ze op de diensten die zij hier aanbieden en zij zullen er dan ook alles aan doen om jou het resultaat te geven waar je naar op zoek bent. Op de website kun je hier uiteraard een hoop meer informatie over vinden en als je ook maar ergens vragen over hebt, dan kun je heel erg makkelijk contact opnemen met een van de klinieken. Een van de medewerkers hier staat je graag te woord en kan je een hoop meer vertellen over bijvoorbeeld de behandeling of hoe je bepaalde dingen omtrent de behandeling het beste kunt aanpakken. Op de website kun je daarnaast ook een lijst met de meest gestelde vragen over de haartransplantatie vinden. Het kan zeer handig zijn om dit eens door te nemen.

De beste Nederlandse begeleiding

Wanneer mensen horen dat de klinieken van Esteworld in Turkije zijn, denken ze vaak dat ze tijdens de behandeling alleen nog maar Turks zullen horen. Dit is uiteraard niet het geval. Tijdens het hele proces kun jij rekenen op een Nederlandse begeleiding. Of het nu voor, tijdens of zelfs na je behandeling is, er staat altijd iemand voor je klaar om je te helpen. En dat uiteraard in het Nederlands. Ondanks dat het een kleine ingreep is, is het natuurlijk wel fijn om te weten dat je de taal kunt spreken die voor jou gewoon is. Zelfs in het Engels vinden veel mensen het niet fijn om dingen uitgelegd te krijgen. Ook op het gebied van de nazorg na de haartransplantatie ben je nog steeds in uitstekende handen. Zij zorgen ervoor dat je altijd in goede handen bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn