Heeft u al een goede schaftkeet kunnen vinden?

28 juli 2019

Posted in Transport en Logistiek

Wij hebben bij ons op het werk heel veel klussen die wij buiten moeten uitvoeren. Wij vinden het doorgaans geen probleem om buiten te werken, maar dan willen wij wel graag in een goede schaftkeet kunnen zitten wanneer het weer het niet meer toelaat om buiten te werken. Wij hebben daarom laatst een keer met onze baas gesproken of hij niet een schaftkeet voor ons zou willen aanschaffen. Het is namelijk zo dat wanneer wij buiten werken en het gaat regenen, wij doorgaans maar onder een boom moeten gaan staan om te schuilen voor de regen. Dat is natuurlijk heel vervelend en vandaar dat ik voorgesteld heb dat ik zelf wel wilde gaan zoeken naar een goede schaftkeet. Ik kreeg te horen dat mijn baas mij daar wel toestemming voor wilde geven en dat was heel prettig om te merken. Ik heb daarom gevraagd wat het budget was en ik kreeg te horen dat dit niet heel ruim was. Ik dacht dus even dat het nooit zou gaan lukken om voor deze prijs een goede schaftkeet aan te schaffen, maar gelukkig heb ik de handdoek niet meteen in de ringen gegooid. Vol goede moed ben ik gaan zoeken naar een aanbieder die mij aan een goede schaftkeet zou kunnen helpen en al heel snel kwam ik terecht bij de mensen van harmsenmaterieel.nl. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om je een mooi aanbod te presenteren en het was voor mij dan ook erg prettig om te zien hoeveel mogelijkheden je hier allemaal kon vinden. Ik heb het aanbod even goed bekeken en het was mij al snel duidelijk dat ik waarschijnlijk nergens anders een betere schaftkeet kon vinden waar ik minder voor hoefde te betalen. Toen ik de recensies over dit bedrijf las, was het mij meteen duidelijk dat ik hier een goede aanbieder van een schaftkeet gevonden had. Het was namelijk zo dat de mensen die hier een aankoop hadden gedaan, allemaal uitermate tevreden waren over wat ze hier hadden kunnen kopen. Dat gaf mij goede moed en ik heb daarom meteen even gebeld met een van de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij allemaal voor mij konden doen. 

Deze schaftkeet hadden wij nodig

Ik had weliswaar niet een heel ruim budget, maar ik wilde toch graag een mooie schaftkeet hebben. Er moest dus een klein Heeft u al een goede schaftkeet kunnen vinden?keukentje in de schaftkeet zitten en als er een wc in zou kunnen zitten, zou dit ook heel ideaal zijn. Bij Harmsen Materieel kun je er zeker van zijn dat je een goede schaftkeet kunt vinden. Ik heb uiteindelijk een schaftkeet gevonden die mijn wensen zelfs overtrof. 

Wij zitten nu droog als het moet

Wij hebben onze keet nu al een tijdje in gebruik en wij zijn blij dat wij harmsenmaterieel.nl benaderd hebben. Wij hebben hier namelijk:

  • Heel veel keus aangeboden gekregen 
  • Een heel goede deal kunnen sluiten 
  • Een prachtige keet kunnen kopen 

Mocht u ook op zoek zijn naar een keet, dan kunt u altijd even naar de site van deze aanbieder gaan kijken. Ik weet zeker dat u hier gaat slagen.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn