Extra rolcontainer huren

16 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik werk op het distributiecentrum van een redelijk groot bedrijf. Normaal ben ik bezig met de planning, maar ik regel ook veel dingen zodat iedereen kan blijven doorwerken. Een voorbeeld hiervan is het afval. In het distributiecentrum leveren wij aan diverse klanten, maar ook aan tientallen van onze eigen winkels. Wij leveren de goederen en achteraf verzamelen wij ook het afval van de winkels en dat bewaren wij tijdelijk totdat het afval weer wordt opgehaald. Aan veel van de winkels leveren wij dagelijks en wij krijgen dan ook dagelijks containers binnen met afval. Hoe groot de levering is hangt af van de winkel, maar het is vaak ongeveer tien containers. In bijna alle gevallen worden er meerdere winkels geleverd met een rit. Maar er is niet alleen veel afval van de winkels, hier op het distributiecentrum hebben wij ook erg veel afval. Alle leveringen komen eerst hier binnen en die worden dan uitgepakt tot losse artikelen die daarna weer naar de winkels gaan. Bijna alles is zorgvuldig verpakt in plastic en karton. Met het bedrijf gaat het erg goed en er zijn dit jaar vijf nieuwe winkels geopend. Het plan voor volgend jaar is om zeker nog twee winkels te openen. Er komt hier veel bij kijken, maar gelukkig hebben we genoeg ruimte in het distributiecentrum om de groei aan te kunnen. Maar er is meer nodig dan alleen maar ruimte, we hebben voldoende vrachtwagens en mensen nodig, maar dat lijkt allemaal goed te gaan. Voor de rolcontainers hadden we wel een klein probleem, want we hadden er veel meer nodig. Ik had contact opgenomen met onze huidige leverancier, maar die zei dat een extra rolcontainer huren niet meer mogelijk was. Ze hadden meerdere klanten die een rolcontainer wilden huren, veel meer dan ze verwachten en konden tijdelijk de vraag niet meer aan. Er zat niets anders voor mij op dan een andere leverancier voor rolcontainer huren te vinden.    

Rolcontainer huren via bedrijfsafval.nl

Het is niet altijd gemakkelijk om een nieuwe leverancier te vinden. Je moet contact opnemen met veel verschillende partijen waar een rolcontainer huren mogelijk is en de prijsverschillen zijn vaak groot. Ik had contact met een aantal verschillende partijen en daar was bedrijfsafval.nl er eentje van. Wij wilden niet een rolcontainer huren, maar meerdere tegelijk. Een aantal bedrijven kon de benodigde aantallen niet leveren en twee bedrijven waren veel duurder. Bedrijfsafval.nl had niet alleen een goede prijs en kon de benodigde aantallen leveren, ze konden ook op korte termijn leveren. Dat kan goed uit, want we hadden de containers eerder nodig dan we van te voren verwacht hadden. De containers kwamen netjes op de afgesproken dag aan en wij waren uit de problemen.

Wil je een container huren, dan raad ik bedrijfsafval aan!

Bij een rolcontainer huren moet je een aantal zaken goed afwegen. De prijs is vaak belangrijk, maar je wilt ook dat je met een betrouwbare partij samenwerkt. Je wilt niet onnodig lang met het afval zitten, het neemt niet alleen veel ruimte in, maar stinkt soms ook. Let daarom op de volgende zaken:  

  • Waar heb je de container voor nodig
  • Hoeveel heb je er nodig en met welke grote
  • Zorg dat je goede afspraken met het bedrijf kan maken
  • Het is soms fijn om een flexibel contract te hebben.

Wij hadden een goede ervaring met bedrijfsafval.nl. De communicatie was vanaf het begin goed en we konden duidelijke afspraken met elkaar maken. Ze konden het afval op een vasttijdstip ophalen, maar wanneer we zagen dat er meer afval was dan verwacht, dan konden ze de containers ook eerder ophalen. Hier een rolcontainer huren is een goede keuze. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn