Een bedrijfsuitje in Twente vieren

1 juli 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hebt u zin in een personeelsuitje? Het is volop zomer in Nederland dus als u een bedrijfsuitje in Twente wilt organiseren dan kunt u dat nu lekker buiten gaan doen! Misschien is uw bedrijf gevestigd in de Randstad of gewoon in deze streek van Overijssel. Wat de reden dan ook mag zijn om een bedrijfsuitje in Twente te houden, we staan te allen tijde voor u klaar om u daarbij te helpen. Wie wij zijn? We zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het op maat bedenken en uitvoeren van het perfecte bedrijfsuitje in Twente voor elk bedrijf. Zowel kleine bedrijven als grote kantoorafdelingen zijn bij ons van harte welkom. Kijkt u maar eens op twentskwartiertje.nl en maar vandaag nog uw keuze tussen de vele activiteiten die we zowel indoor als outdoor aanbieden. Zoekt u een rustig bedrijfsuitje in Twente en gaat het u voornamelijk om ontspanning? Of wilt u daadwerkelijk de teamgeest slijpen en dus een bedrijfsuitje in Twente doen met een teambuilding insteek? Maak uw keuze, geef uw specifieke wensen aan ons door en geef tevens de data door. Wij stellen vervolgens een plan van aanpak op in ongetwijfeld aantrekkelijke offerte. Dan zit u nog altijd nergens aan vast. Pas als u daarin op- of aanmerkingen hebt geplaatst en akkoord bent gegaan met het definitieve plan, zullen er kosten in rekening worden gebracht. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren maar hebt u onlangs al een feestje gevierd? Dan wilt u wellicht uw budget weer op orde brengen. Bookmark in dat geval onze website en neem over een paar maanden contact met ons op. Het kan dan zomaar het geval zijn dat we al vele nieuwe mogelijkheden bieden.

Kies voor een bedrijfsuitje Twente eens uit

Wij zitten namelijk niet stil. Deze business is continu aan veranderingen onderhevig. Men wil namelijk steeds weer verrast worden. Daarom bieden we zowel klassieke uitjes aan zoals survivaltochten en pubquizzen, maar kunt u ook genieten van onze tuktuks en solex fietsen waarmee u het Twentse landschap kunt bekijken. Wist u dat we u graag even verwelkomen in Weerselo? Daar kunt u onze speelhal bekijken en leggen we u graag alles even persoonlijk uit. Want het ene bedrijf is het andere niet. U kunt niet continu uw personeel opzadelen met uitdagende extreme sporten waarbij men moet leren samenwerken. Natuurlijk is dat een uitstekend idee als u uw collega’s wilt motiveren, maar ze verdienen zo nu en dan ook wel een rustig bedrijfsuitje. Twente biedt in ieder geval vele opties en wij kunnen u de gehele dag vermaken. U kunt bijvoorbeeld ook voor een combinatie kiezen:

  • Ga overdag een speurtocht doen of lekker kajakken,
  • Gevolgd door een barbecue op ons terrein waar we u van alle gemakken voorzien,
  • In de avond gezellig een quiz doen inclusief persoonlijke vragen over collega’s en uw bedrijf? Bij ons kan het allemaal.

U kunt zowel binnen- als buitenactiviteiten door ons laten organiseren

Kiest u voor een bedrijfsuitje in Twente bij ’t Twents Kwartiertje? Dan zult u daar beslist geen spijt van krijgen. Neemt u daarom het heft in handen en stel al uw prangende vragen door een e-mail te sturen dan wel door ons te bellen. We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek maar dat zal over het algemeen niet noodzakelijk zijn. Wist u dat u niet alleen een bedrijfsuitje in Twente in Weerselo kunt reserveren? We kunnen namelijk ook activiteiten opzetten voor een vrijgezellenfeest, familiedag en buurtfeest. Voor jong en oud is er dan ook altijd wel een geschikt spel te vinden. We horen hopelijk spoedig van u.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn