Canvas tassen bedrukken kan nu ook volledig ecologisch!

25 april 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Canvas tassen bedrukken is een hele leuke manier om reclame te maken voor je bedrijf. Niet voor niets worden dit soort tassen (ook wel shoppers genoemd) zo vaak ingezet als gepersonaliseerde relatiegeschenken. Maar wist je dat canvas tassen bedrukken nu ook volledig ecologisch kan? In de webshop van Green Giving namelijk. Daar hebben ze zich gespecialiseerd in het produceren van milieuvriendelijke alternatieven voor allerlei verschillende relatiegeschenken. En daar is gelukkig steeds meer vraag naar! Steeds meer ondernemers beseffen dat het niet langer verantwoord is om normale relatiegeschenken in te kopen, en zoeken daarvoor naar milieuvriendelijke alternatieven. Dan zijn ze bij Green Giving aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar mooie schrijfsets, cadeaus voor kinderen of canvas tassen wilt bedrukken, je kunt alles heel eenvoudig in hun webshop bestellen. En net als bij normale webshops die relatiegeschenken aanbieden kun je ook bij Green Giving deze items laten personaliseren. Laat er bijvoorbeeld je logo op drukken, of een leuke quote. Als je de items wilt inzetten als relatiegeschenken is het natuurlijk het slimst om op de een of andere manier jouw bedrijfsnaam er in terug te laten komen. Op die manier maakt de ontvanger ervan gratis reclame als die met het item rondloopt. Zeker in het geval van canvas tassen kan je dat flink wat free publicity opleveren!

Waarom canvas tassen bedrukken als geschenk?

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor relatiegeschenken dan is canvas tassen bedrukken natuurlijk perfect! Het is namelijk zo dat deze worden geproduceerd met oog op een zo klein mogelijke belasting voor het milieu, maar ook het idee achter de tassen is heel milieuvriendelijk. Elke tas die jij namelijk cadeau doet elimineert een hoop plastic tasjes die deze persoon waarschijnlijk anders had gekocht bij het doen van boodschappen. Het werkt dus eigenlijk twee kanten op. Canvas tassen bedrukken belast het milieu niet zo als het produceren van andere relatiegeschenken, en doordat mensen dankzij deze tas minder plastic gaan gebruiken bereik je daar nog veel meer mee. Dat is ook de reden dat veel mensen een dergelijk relatiegeschenk erg kunnen waarderen, ze kunnen er namelijk daadwerkelijk iets goeds mee doen!

Een dopper personaliseren als relatiegeschenk

Bij Green Giving kun je niet alleen toffe, canvas tassen bedrukken. Ze hebben er namelijk nog veel meer mooie, milieuvriendelijke relatiegeschenken, zoals:

  • Allerlei kantoorartikelen zoals pennen en schrijfblokjes
  • Geschenken voor in de keuken, zoals snijplankjes
  • De Senz stormparaplu
  • De welbekende dopper drinkflessen in alle kleuren

Als je op zoek bent naar een ├ęcht hip en tegelijkertijd duurzaam relatiegeschenk dan is een dopper natuurlijk de perfecte keuze! Deze fles is inmiddels al aardig ingeburgerd in onze samenleving en ik ken weinig mensen die er nog nooit van gehoord hebben. De dopper is namelijk super praktisch in gebruik en bespaart enorm veel plastic doordat je als je onderweg bent geen plastic flesjes met water meer hoeft te kopen. Het is een duurzaam relatiegeschenk waar je echt iedereen blij mee maakt! Liever een ander type geschenk? Kijk dan snel in de webshop van Green Giving, want of je nu canvas tassen wilt bedrukken, toffe cadeaus voor in huis zoekt of juist een meer zakelijk geschenk, bij green Giving hebben ze het allemaal, maar dan helemaal duurzaam!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn