Blokkeer de zon in stijl met een strak ritsscreen van SunCircle

3 september 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De zon kan af en toe echt een doorn in het oog zijn wanneer de zonnestralen recht in je gezicht schijnen of wanneer de zon je woning enorm opwarmt. Dat laatste is uiteraard fijn als het winter is, want als de zon je woning een paar graden weet op te warmen, dan hoef je minder te stoken. Maar in de winter is het in je woning met of zonder zon altijd koud in je woning en dus moet je de kachel wel aanzetten om het warm te krijgen. In de zomer is dat niet het geval en dus is het vaak zonder de zon al warm genoeg binnen. Als de zon er dan ook nog eens bijkomt, dan wordt het uiteraard al snel veel te heet binnen. Voor je het weet is het binnen warmer dan buiten en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Om dit soort zaken te voorkomen moet je eigenlijk zorgen voor zonweringen aan de buitenkant van je huis. Deze zonweringen komen dan aan de buitenkant van je ramen. Via suncircle kun je dergelijke zonweringen kopen. Als je je woning aan de buitenkant een beetje strak en stijlvol wilt inrichten, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een ritsscreen. Een ritsscreen kun je namelijk heel mooi strak voor de ramen plaatsen. Je hebt dan dus niet te maken met een zonwering die extra ruimte inneemt zoals dat met een markies bijvoorbeeld het geval is. Als een ritsscreen niet voor de ramen hangt, dan is deze ook mooi weggewerkt. Er hoeft dan ook niet een enorm apparaat boven het raam te hangen waar een ritsscreen in moet verdwijnen. Zodra de zon dus op een ongewenste manier naar binnen schijnt, dan kun je een ritsscreen naar beneden doen. suncircle zal er voor zorgen dat het ritsscreen het raam helemaal goed afsluit. Daardoor komt er dus geen licht van de zon binnen. Omdat een ritsscreen aan de buitenzijde van het raam hangt, maken de zonnestralen geen contact met de ruiten. Hiermee voorkom je dat er een broeikaseffect ontstaat. Daardoor blijft het binnen dus relatief koel. Je moet alleen wel zorgen dat je de screens op tijd dicht doet, want anders is het kwaad al geschied. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden, dan kun je terecht op de website van suncircle.nl. Hier vind je ook een overzicht van alle andere opties die je hebt wat betreft zonweringen. 

Een ritsscreen of andere zonwering bestel je bij suncircle

Als je op zoek bent naar een mooi scherm voor je ruit, dan kun je kiezen voor een screen van suncircle. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor vele andere zonweringen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Uitvalschermen
  • Rolluiken
  • Knikarm zonneschermen

Deze kun je allemaal op professionele wijze door suncircle laten installeren. Ze komen dan eerst bij jou thuis om alles op te meten en om te kijken of het mogelijk is om de zonwering van jouw keuze te plaatsen. Daarna zullen ze je meteen een offerte overhandigen. 

Neem contact op met suncircle

Mocht je graag nog wat meer willen weten, dan vind je op de site van suncircle.nl de nodige contactdetails zodat je direct contact kunt opnemen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn