Zorg goed voor de werknemers op kantoor met ergonomische kantoorstoelen

26 november 2019

Posted in Mens en gezondheid

Een gezonde energieke werknemer is een efficiĆ«nte werknemer. Bezuinigen op kantoormeubelen is dan ook zelden een goed idee. De paar euro’s die je eventueel bespaart door goedkope kantoorstoelen te kopen die niet ergonomisch zijn, leidt uiteindelijk alleen maar tot extra verlies. Want je moet je voorstellen dat een werknemer toch al snel 8 uur per dag op de kantoorstoel zit. Als deze stoel van slechte kwaliteit is, dan zal dat effect hebben op de conditie van zijn of haar lichaam. En als dat effect negatief is, dan heeft dat ook zeker effect op de output van de werknemer. De efficiĆ«ntie zal teruglopen omdat de motivatie en het werkplezier ook afnemen. Dat leidt vervolgens tot een neerwaartse spiraal met als uiteindelijke gevolg dat een werknemer helemaal niet meer komt opdagen en in de ziektewet belandt. Dat leidt niet alleen maar tot financieel verlies, maar kan je onderneming ook flink schade toebrengen. Dat wil je uiteraard koste wat kost zien te voorkomen. Daarnaast is het gewoon menselijk om goed voor je werknemer te zorgen. Daarom is het een goed idee om via vke.nl ergonomische kantoorstoelen te bestellen. Want met ergonomische kantoorstoelen kun je voorkomen dat werknemers last krijgen van allerlei vervelende klachten zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, dufheid, et cetera. Vroeger moest men lange dagen maken in de fabriek en dat had een zeker effect op de mentale gesteldheid van de werknemer. Dag in dag uit hetzelfde hersenloze werk doen en dat ook nog eens voor een hongerloon, leidt al snel tot depressie en moedeloosheid. Maar de mensen waren in ieder geval fysiek bezig. Het idee dat je een hele dag stil kon zitten op een kantoor was in deze tijd een raar idee om te hebben. Tegenwoordig werkt het merendeel van de mensen echter op een kantoor of in een kantoorsetting. Stilzitten op een stoel en naar een scherm staren is dan ook aan de orde van de dag. Maar de menselijke evolutie heeft ons als soort hier niet op voorbereid. En dus hebben we de juiste ondersteuning nodig in de vorm van een goede werkplek. Dat betekent dus ergonomische kantoorstoelen, goede bureaus en een werkplek die een goede houding bevordert. Dat is niet altijd even gemakkelijk natuurlijk, maar de richtlijnen en meubelen zijn er. De ergonomische kantoorstoelen kun je bestellen bij vke.nl en ook andere ergonomische meubelen kun je hier bestellen. Kijk daarom snel op vke.nl en ontdek de mogelijkheden. 

Bestel de ergonomische kantoorstoelen online bij vke.nl

Als je op zoek bent naar de juiste kantoormeubelen, dan ben je bij vke.nl aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor ergonomische kantoorstoelen, maar daarnaast kun je ook een beroep doen op vke.nl voor andere meubelen zoals:

  • Balie en loketstoelen
  • Beensteunen
  • Bezoekersstoelen 

Je kunt via de site aangeven voor wat voor bedrijf je de ergonomische kantoorstoelen nodig hebt en wat je wensen zijn. De medewerkers van vke.nl kunnen dan op zoek gaan naar de beste oplossing voor jouw kantoor. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met vke.nl

Mocht je na het lezen van deze tekst en het bezoeken van de site nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn