Zoekt u een voorbeeld van een arbeidscontract?

28 januari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Toen wij vijf jaar geleden een eigen bedrijf gingen oprichten, hadden wij natuurlijk de hoop dat het goed zou gaan lopen. Wij wilden in het begin echter nog niet heel veel risico’s nemen en daarom hebben wij eerst nog geen vaste krachten aangenomen. Wij hebben de mensen die voor ons konden werken gezegd dat wij de intentie hadden om hen ooit aan te nemen wanneer de zaken goed gingen, maar dat wij op dit moment nog niets konden beloven. Wij hebben daarom steeds met tijdelijke contracten gewerkt. Inmiddels gaan de zaken zo goed en hebben wij dermate veel goede opdrachten binnengekregen dat wij niet meer bang hoeven te zijn dat wij in de rampspoed terecht zullen komen. Wij hebben daarom besloten om een aantal mensen een vast arbeidscontract aan te bieden. Wij waarderen namelijk zeer wat deze mensen voor ons gedaan hebben en daarom wilden wij hen graag een arbeidscontract aanbieden. De vraag was echter even hoe wij een goed arbeidscontract konden opstellen. Het is namelijk zo dat wanneer je een arbeidscontract gaat opstellen, je goed moet weten wat je daar allemaal in moet zetten. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een voorbeeld van een goed arbeidscontract te vinden. Wij hebben toen gezien dat je op het internet wel voorbeelden kunt vinden, maar dat je echt heel goed moet zoeken wanneer je ook een betrouwbaar arbeidscontract wilt vinden. Wij hebben daarom lang moeten zoeken naar een site waar wij een voorbeeld van een arbeidscontract konden vinden. Uiteindelijk hebben wij echter de site van rocketlawyer.com gevonden. Deze site is heel interessant voor mensen die graag een arbeidscontract willen zien die zij als uitgangspunt kunnen gebruiken voor hun bedrijf. Ik heb deze site daarom ook goed doorgenomen en ik ben ook gaan kijken naar de opties die hier allemaal nog meer werden aangeboden. Toen heb ik gezien dat ik hier dus niet alleen een goed arbeidscontract kon vinden, maar dat ik hier ook heel veel andere officiĆ«le documenten kon vinden. Dat was exact wat ons bedrijf wel kon gebruiken. 

Dit arbeidscontract is heel goed opgesteld

Wij hebben gemerkt dat wanneer je op de site van rocketlawyer.com gaat kijken, je heel goede documenten kunt vinden. Je kunt aan alles zien dat de documenten die u hier kunt vinden, opgesteld zijn door mensen die verstand van zaken hebben. Ik ben daarom ook gaan kijken of wij hier een arbeidscontract konden vinden en uiteraard stond er tussen de vele documenten ook een arbeidscontract. Wij zijn daarom uitermate tevreden over het feit dat wij deze site gevonden hebben en wij raden daarom iedereen aan om ook een keer naar deze pagina te gaan kijken.

Heeft u ook een document nodig? 

Mocht u nog niet op de site gekeken kunnen hebben, dan raad ik u aan om:

  • Even naar rocketlawyer.com te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • De documenten te downloaden die u allemaal nodig heeft 

Wij moeten binnenkort weer een aantal officiĆ«le zaken vastleggen en dat gaan wij doen met behulp van de documenten die wij op deze site gevonden hebben.                       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn