Zoek je een goede opslagruimte in Roosendaal?

10 oktober 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een aantal maanden geleden heb ik samen met mijn vriend het hele huis uitgeruimd, en dan vooral de zolder. We hadden een aantal nieuwe meubels gekocht en een hoop weggegooid, maar er was nog genoeg over wat we niet kwijt konden. We hebben toen een opslagruimte in Roosendaal gehuurd via easybox. Dit is echt een super fijne oplossing, want nu hebben we een lege zolder en deze kunnen we nu gebruiken voor andere doeleinden (lees: een babykamer). Het was niet moeilijk een opslagruimte in Roosendaal te vinden die qua formaat precies past bij de hoeveelheid spullen die we wilden opslaan, want bij easybox kun je zelf het formaat kiezen. Ze hebben boxen in maar liefst 7 verschillende formaten, en dus zit er altijd eentje bij die past bij jou. Vind je het moeilijk om te bepalen welke je nodig hebt? Dat vonden wij dus ook! Maar met de handige handleiding die ze op hun website hebben staan is het stukken makkelijker om te kiezen. Er staat namelijk bij elk formaat een uitleg bij over wat er ongeveer in past, en bovendien staat er een 3D-tekening bij inclusief inhoud. Aan de hand daarvan kun je dus heel gemakkelijk inschatten welke box je nodig hebt. Overigens is het ook heel makkelijk om op een grotere of kleinere opslagruimte over te stappen wanneer blijkt dat dat nodig is. Je abonnement is bij hen namelijk hele erg flexibel.

Opslagruimte in Roosendaal voor complete inboedel

Mijn vriend en ik hebben uiteindelijk gekozen voor het formaat M opslagruimte. Deze is van gemiddeld formaat. Er passen een aantal meubels in en een flink aantal dozen. Wij hebben zelfs nog wat ruimte over in de box, maar vinden dit wel prettig voor als we aan het einde van de zomer onze tuinkussens enzo kwijt willen. Dan kunnen ze de hele winter in deze opslagruimte in Roosendaal liggen, en hoeven we ze dus niet perse in huis te bewaren. We gebruiken ze in de winter immers niet, dus dan wil ik ze ook niet hebben liggen. Wat me verbaasde aan hun opties voor een opslagruimte in Roosendaal (en al hun andere vestigingen) is dat ze zelfs een mega grote box hebben waar een complete inboedel in past. Deze zijn perfect voor als je bijvoorbeeld tijdelijk in een gemeubileerd huis moet omdat je nieuwe woning nog niet af is. Je kunt dan voor enkele maanden (of zolang je wilt) je gehele inboedel bij hen kwijt, en die staat nog droog en veilig ook!

Je spullen opslaan met een goed gevoel

In de opslagruimte in Roosendaal van easybox staan onze spullen super veilig. Het terrein wordt namelijk bewaakt door camera’s. Maar dat is niet de enige reden dat we voor hen kozen, hun boxen zijn namelijk:

  • Volledig vrij van vocht
  • Verwarmd
  • Beschermd met een dubbel slot (op de deur en de box zelf)
  • Zeer flexibel op te zeggen

We zijn heel erg tevreden over de opslagruimte in Roosendaal die we via hen hebben gehuurd. We kunnen er ook nog eens te allen tijden terecht omdat we zelf de sleutels hebben. Oftewel, we kunnen iedereen easybox van harte aanraden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn