Zadelhoesjes bedrukken we vanaf 25 cent per stuk

3 september 2017

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Hebt u weleens aan zadelhoesjes bedrukken gedacht? Het is misschien niet het eerst waar u aan denkt als u op zoek gaat naar een promotieartikel of relatiegeschenk. Toch kan het zadelhoesjes bedrukken om ze vervolgens uit te delen aan fietsers zeker zijn vruchten afwerpen. Want fietsers in Nederland hebben natuurlijk een grote hekel aan regen. Een natte zadel zit dan ook uitermate onprettig, zeker als het water in de zadel wordt opgenomen. Uw broek wordt nat en u loopt de komende uren met een onprettig gevoel rond. Zeker bij een zadel met een paar scheurtjes komen deze hoesjes waarschijnlijk als geroepen. Het zadelhoesjes bedrukken met uw gegevens is daarom een win-winsituatie: u doet de fietsers in Nederland een groot plezier en u maakt op een zeer goedkope manier reclame voor uw bedrijf, product of evenement. Ziet u het zadelhoesjes bedrukken wel zitten maar kunt u dit onmogelijk zelf doen? Dan kunt u dat werk aan ons uitbesteden. Want het zadelhoesjes bedrukken is voor ons een peulenschil. Kijkt u maar eens op promoboer.nl en vergeet niet om onze website te bookmarken. De kans is namelijk erg groot dat u in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Want naast zadelhoesjes bedrukken wij een keur aan reclamemateriaal. Materiaal voor de fiets zoals bidons en bellen maar ook totaal andere producten zoals powerbanks, 3d-brillen en zelfs kerstballen.

Zadelhoesjes bedrukken? Volg dan de volgende vier stappen op

Het eerste dat u nu moet doen is het uitzoeken van de hoesjes die u graag wilt bedrukken. U vindt ze in ons assortiment van pvc en polyester. Daarnaast bieden we een custom-made product aan een zeer milieuvriendelijke variant. In principe kunt u in de volgende vier stappen het zadelhoesjes bedrukken en bestellen afronden:

  • Kies aldus het materiaal uit. Kies voor de goedkoopste of biedt iets meer kwaliteit zoals een waterafstotende variant.
  • Kies vervolgens de kleur uit. We kunnen in meer dan 400 kleuren drukken dus daag ons vooral eens uit.
  • Dan vult u natuurlijk de bedrukking in. Wilt u er een afbeelding opzetten zoals een logo of uw pand? Of kiest u voor tekst zoals een slagzin, uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens?
  • Dan kiest u de levermethode. De standaard levertijd bedraagt 2 à 3 weken omdat we in China produceren. Daarom kunt u kiezen voor vliegtuig, boot of vrachtwagen als er haast bij is geboden.

We hebben altijd een Nederlandse voorraad liggen die we snel met de vrachtwagen kunnen bezorgen. Dit geldt enkel voor een kleine bezorging. Als u voor het vliegtuig kiest dan leveren we het snelst en kunt u in alle oplages bestellen. Per boot geldt dat u dan het goedkoopste uit bent maar dit duurt aanzienlijk langer dan een bestelling per vliegtuig.

Ook andere promotieartikelen voorzien we van drukwerk

Als de stappen uit de vorige alinea opvolgt dan is het zadelhoesjes bedrukken en bestellen een peulenschil. Maar voordat het zover is kunt u eerst een offerte opvragen. Pas als u daarmee akkoord gaat worden er kosten in rekening gebracht en gaan we voor u aan het werk. Naast zadelhoesjes bedrukken we aldus een keur aan relatiegeschenken. Vergeet niet om even wat verder te kijken want het kan geen kwaad om een selectie aan promotieartikelen te voorzien van uw bedrijfsgegevens. Dan hebt u een leuk presentje om zowel aan uw personeel, uw klanten of jaarbeursbezoekers uit te delen. De hoesjes kunt u na ontvangst eenvoudig over de zadels van fietsen in grote fietsenstallingen trekken. Dan weet u zeker dat u een zeer brede groep van de samenleving aanspreekt, zeker als u dit bij het station gaat doen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn