Waarom ik koos voor sportmassage in Den Haag

2 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Al sinds ik jong ben, ga ik iedere week sporten. Ik vind dit heel erg fijn om te doen en ik merk ook dat ik er heel veel energie van krijg. Ik moet er dan ook niet aan denken om hiermee te moeten stoppen. Het is echter wel zo dat ik, naarmate ik ouder word, ik steeds sneller blessures krijg. Dat is iets wat ik heel erg vervelend vind en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of er ook mogelijkheden waren om hier iets tegen te doen. Van een goede vriend van mij hoorde ik dat hij sportmassage in Den Haag had genomen om zijn blessures te verminderen. Ik had meteen wel oren naar deze sportmassage in Den Haag omdat ik van deze goede vriend hoorde dat hij heel veel baat had gehad bij deze sportmassage in Den Haag. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik graag een goede sportmassage in Den Haag wilde ontvangen. Het bleek dat ik naar Roberto Valencia moest gaan. Deze man geeft namelijk sportmassage in Den Haag en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik heb daarom diezelfde dag nog even contact met hem gelegd omdat ik graag zo snel mogelijk naar hem toe wilde komen voor een goede sportmassage in Den Haag. Ik kreeg te horen dat ik nog diezelfde week langs kom komen voor een sportmassage in Den Haag. Dat was heel erg prettig om te horen en ik was daarom ook meteen onder de indruk van deze man. Deze man wist wat ik nodig had en ik keek dan ook uit naar de massage. Ik hoopte dat het goed zou zijn voor het herstel van mijn lichaam. Dat bleek geheel juist te zijn. Ik heb nu al een aantal keer een massage mogen ontvangen en ik merk dat ik veel soepeler geworden ben. Genoeg reden dus om even in de pen te klimmen en om wat meer over deze vakman te vertellen.

Ik heb heel veel baat gehad bij mijn sportmassage in Den Haag

Toen ik eenmaal bij Roberto binnen was gelopen, hebben wij eerst besproken wat mijn verwachtingen waren. Ik kreeg van Roberto te horen dat er heel veel mensen voor een sportmassage in Den Haag om hulp zochten en dat hij hen allemaal met succes heeft weten te helpen. Dat was precies wat ik graag wilde horen en ik was daarom ook blij dat ik met deze man in zee was gegaan. Hij heeft er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen. Dit alles gebeurde in een zeer professionele setting. Ik voelde mij zeer op mijn gemak en ik merkte ook dat Roberto erg veel vakkennis heeft want hij wist moeiteloos mijn zwakke punten te vinden. Deze heeft hij goed gemasseerd en ik voelde dat mijn spieren heel goed los gekneed werden. Dat was iets waar ik heel veel baat bij heb gehad en toen de sessie afgelopen was, heb ik ook meteen weer een nieuwe afspraak ingepland. Ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze therapeut.

Maak ook een afspraak met deze vakman

Wilt u ook graag een keer een massage van Roberto ontvangen? Kijk dan even op zijn site. Het adres van zijn pagina is RobertoValencia.nl. Ik raad hem u zeer aan en wel vanwege het feit dat:

  • deze man heel deskundig te werk gaat
  • deze man precies weet hoe hij mijn klachten moest weghalen
  • ik mij sinds ik hier onder behandeling ben, veel beter voel

Ik hoop dat ik u een goede tip heb kunnen geven. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn