Waar kunt u alles over zoogdieren lezen?

10 december 2020

Posted in Dieren en Toebehoren

Bij ons op school proberen we te zorgen dat wij de leerlingen bijbrengen hoe zij aan informatie kunnen komen. Vroeger ging het daarbij vaak over hoe je naar de bibliotheek moest gaan en hoe je daar in boeken kon gaan zoeken naar informatie, maar vandaag de dag willen wij hen vooral bijbrengen hoe je info kunt vinden op het internet. Wij proberen daarom vaak lessen zo in te richten dat zij een deel van de lesstof zelf moeten zoeken op het web. Onlangs heb ik een opdracht gemaakt over zoogdieren en ik heb daarbij geprobeerd om te zorgen dat ik ook een site kon aanbieden waar de leerlingen meer over zoogdieren konden vinden. Het was namelijk zo dat ik een aantal dieren had geselecteerd en dan moesten de kinderen gaan aangeven of het hier over zoogdieren ging of niet. Ik heb toen zelf gekeken waar ik de kinderen kon laten kijken wanneer zij meer over zoogdieren wilden weten en ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van dierenwiki.nl kon gaan kijken. Deze site kwam namelijk al heel snel bovenaan in Google te staan toen ik ging zoeken naar zoogdieren en ik moet u zeggen dat ik aangenaam verrast was over deze site. Ik had namelijk nog nooit van deze site gehoord en toen ik hier op de site ging klikken, heb ik gemerkt dat je hier heel veel mogelijkheden kunt vinden om meer over zoogdieren te weten te komen. Ik heb daarom de mogelijkheden van deze site goed doorgenomen en ik kan u zeggen dat ik onder de indruk was van alle opties die ik hier las. Ik heb gemerkt dat wanneer je hier over zoogdieren gaat lezen, je een schat aan informatie kunt vinden. Dat was precies wat ik nodig had. Wat ik bovendien heel fijn vond om te merken, was dat deze site heel toegankelijk schrijft. Dat was voor de kinderen heel leuk om te zien. Ik merk namelijk vaak dat kinderen lange teksten moeilijk vinden, maar wanneer je ze dan naar dierenwiki.nl stuurt, weet je zeker dat ze hier goede en heldere teksten over zoogdieren kunnen vinden. Ik was daarom erg content over het feit dat ik deze site gevonden heb. Mocht u ook graag over zoogdieren willen lezen, dan raad ik u aan om even naar deze pagina te gaan surfen omdat u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden om juiste en toegankelijke informatie te vinden. 

Hier vindt u waardevolle informatie over zoogdieren

Ik heb gemerkt dat wanneer je op deze site gaat zoeken naar informatie over zoogdieren, je een schat aan opties kunt vinden. Ik heb mijn hele opdracht rondom deze site gemaakt en ik heb gemerkt dat de kinderen het ook heel leuk vonden om hier naar informatie over zoogdieren te gaan zoeken. Mocht u daarom ook graag meer over zoogdieren willen lezen, dan kunt u altijd even naar dierenwiki.nl surfen. 

Heeft u tijd over? 

Mocht u tijd over hebben, kijk dan ook een keer op de site van deze mensen door:

  • Naar dierenwiki.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer op zoek te gaan naar info over het zoogdier waar u meer over wilt weten 

Ik hoop dat u iets aan deze site zult hebben. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn