Waar kun je online spirulina kopen?

27 juni 2020

Posted in Mens en gezondheid

Je kunt natuurlijk spirulina kopen in een biologische supermarkt, maar niet iedereen heeft deze in de buurt zitten. Daarom is het fijn om te weten dat je het ook gewoon online kunt bestellen, namelijk in de webshop van SuperfoodStore. Dit is als het ware een online supermarkt, maar dan met enkel biologische producten. Al deze producten zijn dus geproduceerd zonder daarbij gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen of chemische toevoegingen. Dit is heel goed voor je gezondheid, want we krijgen tegenwoordig al op genoeg andere manieren chemische stofjes in ons lichaam. Spirulina kopen van biologische oorsprong kan dus in deze webshop. Je weet dan zeker dat je met een product te maken hebt dat absoluut onder goed gecontroleerde omstandigheden is geproduceerd, en dat je lichaam het bovendien direct herkent als goede voeding. Voor mensen die hun voedingspatroon om willen gooien en gezonder willen gaan eten (en leven) is de webshop SuperfoodStore echt een walhalla. Daar kun je namelijk ook super veel normale producten kopen die mensen dagelijks gebruiken, maar dan biologisch, oftewel volledig natuurlijk. Dit heeft als grote voordeel dat je totaal geen bestrijdingsmiddelen of conserveermiddelen binnenkrijgt. Het is dus makkelijk te verteren en je belast er je lichaam amper mee. Dit in tegenstelling tot heel veel voedingsmiddelen die je in normale supermarkten kunt kopen. Spirulina kopen kan daar overigens doorgaans niet eens, dus daarvoor zul je sowieso op zoek moeten naar een biologische supermarkt, zoals de online shop van Superfood Store.

Waarom zou je spirulina kopen?

Veel mensen hebben al eens van spirulina gehoord, maar weten eigenlijk niet precies waar je dat nu voor gebruikt. Spirulinapoeder wordt gemaakt van de spirulina-alg, welke in de zee groeit. Dit type alg heeft ontzettend veel mooie effecten op je gezondheid, waar je door spirulina te kopen in poedervorm van kunt profiteren. Het werkt namelijk heel erg ontgiftend. Dit wil zeggen dat het afvalstoffen uit je cellen en weefsels trekt die daar lagen opgeslagen, en deze afvoert in je urine of ontlastig. Je reinigt je lichaam dus letterlijk van binnenuit door spirulina te kopen. Dit heeft veel mooie effecten op je gezondheid, want je kunt je voorstellen dat een schoon lijf dat vrij is van afvalstoffen veel beter functioneert, fitter is en bovendien slanker. Afvalstoffen worden namelijk vaak opgeslagen in vetcellen!

Waar kun je online spirulina kopen?

Online, biologische supermarkt 

Ondanks dat SuperfoodStore bekend staat om het grote assortiments superfoods (de naam zegt het natuurlijk al) kun je er nog veel meer voedingsmiddelen dan spirulina kopen. Ze verkopen er namelijk ook allerlei producten die je op dagelijkse basis gebruikt, zoals:

  • Pasta, rijst en crackers
  • Koffie en thee
  • Allerlei soorten (biologische) zoetstoffen
  • Chocola, snoepgoed en koekjes
  • Noten en zaden

Dit is nog slechts een kleine greep uit het enorme assortiment biologische boodschappen dat je kunt doen in de webshop van SuperfoodStore. En als je heel veel tegelijk bestelt en je bestelling komt qua waarde boven de €75 uit dan betaal je niet eens verzendkosten! Bespaar jezelf dus de moeite om helemaal naar een biologische supermarkt te rijden om je boodschappen en superfoods als spirulina te kopen, en doe dat gewoon allemaal tegelijk in de webshop SuperfoodStore. Daar hebben ze namelijk alles op voorraad, leveren ze snel en weet je bovendien zeker dat alle producten volledig en gecertificeerd biologisch zijn. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn