Waar kun je een aed bestellen?

11 april 2021

Posted in Mens en gezondheid

Een aed bestellen is iets wat steeds meer mensen zien zitten. Dat is ook niet verwonderlijk, er kunnen met dit apparaat immers levens gered worden. Maar de vraag is natuurlijk wel waar je dit nu het beste kunt doen. Je moet er immers wel zeker van zijn dat je een apparaat krijgt dat van een goede kwaliteit is, zodat je er ook daadwerkelijk wat aan hebt op het moment dat je deze een keer moet gebruiken. Je wilt dus een aed bestellen bij een betrouwbare leverancier, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je een goed werkend exemplaar krijgt.

Het belang van de automatische externe defibrillator

Voordat we kijken waar je nu het best een aed bestellen kunt, eerst meer over het belang van dit apparaat. Het lastige met deze apparaten is dat je ze, als het goed is, zeer zelden hoeft te gebruiken. Je hoeft ze immers enkel in te zetten op het moment dat iemand een hartstilstand krijgt en gelukkig gebeurt dat niet heel vaak. Maar als dit gebeurt, dan kan een goede defibrillator er wel voor zorgen dat de gevolgen van de hartstilstand zo beperkt mogelijk blijven. Daarom is een aed bestellen voor veel organisaties iets wat ze overwegen. Overheden, grotere culturele instellingen en grote bedrijven nemen steeds vaker de stap om dit apparaat te kopen voor noodsituaties. En ook dorpsverenigingen kiezen hier steeds vaker voor. Zij zorgen dat er een automatische externe defibrillator aanwezig is op een centraal punt in het dorp of in een wijk, zodat deze gemakkelijk opgehaald en gebruikt kan worden als dit nodig is. Steeds meer mensen willen dan ook een aed bestellen en hier springen fabrikanten op in. Er zijn steeds meer verschillende exemplaren verkrijgbaar en dat roept de vraag op welke jij nu het beste kunt kopen. 

Online aed bestellen

En dan is het natuurlijk ook nog de vraag bij welke winkel jij hiervoor het beste terecht kunt. Want hoe hoger de vraag wordt, hoe meer winkels hier op in springen en dat komt de kwaliteit niet altijd ten goede. Wil jij een aed bestellen en wil je er zeker van zijn dat je een goede kiest, ga dan naar AED Webshop. Zij bieden alleen exemplaren van merken die aan al hun kwaliteitscriteria voldoen. Je kunt bij hen kiezen uit de merken:

  • Philips
  • Zoll
  • Heartsine
  • Medtronic
  • Defibtech

Doe jij hier je aankoop, dan kun je er dus zeker van zijn dat je een goed werkend exemplaar kiest. Een defibrillator kan in principe door iedereen gebruikt worden, er worden dan ook geen eisen gesteld aan wie een aed bestellen kan. Er zit namelijk een duidelijke en bondige handleiding bij die je precies vertelt wat je moet doen als de nood aan de man is. En ook de alarmcentrale die je belt bij een medisch noodgeval kan je op afstand assisteren. Wil jij er echter zeker van zijn dat je het apparaat goed inzet? Dan is het aan te raden om een cursus voor het gebruik hiervan te volgen. Ga je een aed bestellen bij AED Webshop, dan krijg je bij hen meteen een flinke korting op een cursus reanimeren met behulp van een defibrillator. Zo ben je echt goed voorbereid!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn