Waar koop ik een naambordje voordeur?

7 augustus 2020

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan om een naambordje voor de voordeur te bestellen, maar wist je dat dat ook gewoon online kan? In de webshop van Naambordjes Winkel namelijk. Daar hebben ze een super groot assortiment naambordjes voor de voordeur, en allemaal even fijn geprijsd. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in dit soort naam- en nummerbordjes en kunnen ze om die reden zeer voordelig aanbieden, ondanks dat het maatwerk is. Als jij een bestelling hebt geplaatst wordt dat bordje direct in productie genomen en machinaal gegraveerd met de tekst of het nummer dat jij hebt opgegeven. Je hebt daarin verschillende opties. Je kunt namelijk kiezen om een naambordje bij de voordeur met je voor- en achternamen te laten maken, maar natuurlijk ook enkel met je achternaam. Veel mensen vinden dat een stuk prettiger, omdat zo niet iedereen kan zien hoe e exact heet. Sterker nog, er zijn ook heel veel mensen die op zo’n naambordje voordeur variant enkel het huisnummer laten graveren. Want het is natuurlijk helemaal niet verplicht om ook je naam/namen te vermelden op je huis. Enkel je nummer is ook prima, dan ziet de postbode in ieder geval duidelijk op welk nummer jullie wonen en kunnen er geen misverstanden bestaan over waar pakketjes en brieven moeten worden bezorgd.

De opties voor een naambordje voordeur

Als je bij de naambordjes Winkel aanklopt voor een naambordje voor de voordeur dan heb je daar verschillende opties in. Welke je kiest is afhankelijk van je smaak, maar natuurlijk ook van de stijl van je huis. De materialen waar je uit kunt kiezen zijn onder andere:

  • Belgisch hardsteen
  • Roestvrij staal
  • Leisteen
  • Graniet
  • Glas
  • Natuursteen

Zoals je ziet staan er meerdere steensoorten tussen. Deze lijken allemaal qua uiterlijk best veel op elkaar maar hebben toch andere eigenschappen. Er staat uiteraard een uitleg bij, maar als je het prijsverschil tussen de diverse steensoorten niet goed begrijpt kun je het beste even contact opnemen met hun klantenservice, dan leggen ze je alles even uit. Een glazen naambordje bij de voordeur is wat goedkoper dan een stenen variant. Dat spreekt natuurlijk voor zich, want glas is een veel goedkoper materiaal dat bovendien makkelijker te bewerken is. Het grote voordeel aan een glazen naam- of nummerbordje is dat hij altijd past bij het huis. Door de transparantie komt de kleur van de steen van het huis er namelijk doorheen. Daardoor blend hij gemakkelijk met het huis, en oogt het altijd in balans.

De voordelen van deze webshop voor nummerbordjes

Je naambordje voor de voordeur bestellen in deze webshop biedt je diverse voordelen. Allereerst heb je super veel keus. Ze verkopen vrijwel alle materialen nummerbordjes die je maar kunt bedenken. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel betaalbaar. En het leuke is, je kunt er zelfs voor kiezen om dat naambordje bij de voordeur te laten maken inclusief een bel. Deze wordt dan verwerkt aan de onderzijde van het ontwerp, en je kunt zelfs kiezen wat voor type bel je wilt. En ook als je enkel een deurbel wilt kopen, zonder deze te laten graveren met een naam of nummer kan dat bij Naambordjeswinkel.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn