Vriesvoer voor honden en katten

20 december 2018

Posted in Dieren en Toebehoren

Heb je wel eens aan vriesvoer gedacht als het gaat om voer voor je huisdieren? Brokjes blijven ontzettend populair, maar ze zijn minder lang houdbaar. Vriesvoer heeft een veel langere houdbaarheidsdatum. Een ander voordeel is dat vriesvoer vaak een veel grotere assortiment bevat. Er is meer keuze uit diverse voermiddelen. Bij Animal Food Express blijft vriesvoer diepgevroren. Iedere bestelling wordt dan ook goed koud gehouden totdat het voer bij jou in de vrieskist ligt. Het is belangrijk om rekening te houden met je huisdieren. Vriesvoer betekent namelijk ook rauw vlees. Wanneer je huisdieren dit (nog) niet gewend zijn, kan dit problemen opleveren. Het is daarom goed om dit stap voor stap toe te passen. Zo geef je jouw maatje en kroelkat de kans om te wennen aan ander voer. Rauw voer moet namelijk anders worden verwerkt dan de brokjes die zij gewend zijn. Daarom zijn er diverse samenstellingspatronen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld in eerste instantie combinaties maken zodra je aan rauw vlees begint.Steeds meer mensen stappen over op rauw vlees. Dit wordt vooral gedaan omdat het geven van rauw vlees gevoelsmatig beter past bij de natuurlijke omgeving van de dieren. Ook wordt gedacht dat de huisdieren dan minder maag-darmproblemen krijgen. Echter is dit niet bevestigd. Toch zijn er gevallen waarbij zelfs dierenartsen vinden dat het geven van rauw vlees essentieel kan zijn. Dit is bijvoorbeeld prettig voor huisdieren die bepaalde voedselallergieƫn of voedselproblemen hebben. Wel is het belangrijk dat al het voer wordt gekocht bij een voedselspecialist zoals Animal Food Express.

Voordelen en nadelen vriesvoer

Animal Food Express biedt hun eigen voordelen aan:

  • Er is keuze uit een groot assortiment mogelijk;
  • Al het vriesvoer wordt diepgevroren geleverd;
  • Het bedrijf biedt deskundig voedingsadvies aan.

Het assortiment bevat diverse mogelijke samenstellingen. Katten hebben andere favoriete vleesstukken dan honden. Zo kan er gekozen voor katten worden voor rund, kip, lam, kalkoen en vis. Honden zullen vooral orgaanvlees, vuile pens, spiervlees en bevleesd bot heerlijk vinden. Je ziet het al, er is zoveel mogelijk en zoveel te koop. Niet alleen levert de keuzevrijheid voordelen op. Rauw voer levert ook voordelen op voor je huisdieren zelf. In vrijwel alle gevallen zal de vacht van honden of katten weer mooi glimmen. Katten krijgen vaak ook veel meer energie, dit is vooral prettig voor katten met een laag energielevel. Rauw vlees is tevens goed voor het gebit. Rauw vlees voorkomt namelijk tandsteen. Tandsteen wordt namelijk ontwikkeld door de toevoeging van zetmeel. In rauw vlees worden bijna geen zetmeel toegevoegd met als voordeel dat de tanden hiervan profiteren.

Stap over op rauw vlees

Kijk op https://www.animalfoodexpress.nl/vriesvoer-hond-kat voor alle vormen van rauw vlees. Heb je nog twijfels? Neem dan contact op. Animal Food Express vindt het belangrijk dat iedereen de juiste informatie verkrijgt over het geven van vriesvoer. Daarom bieden zij deskundig voedingsadvies aan als service. Zo kun jij jouw maatje of kroelkat het allerbeste bieden. Een goed voedselpatroon kan alleen ontstaan met de juiste informatie. Zorg er daarom ook voor dat je alle informatie doorgeeft aan Animal Food Express wanneer er gekeken wordt naar vriesvoer. Alleen zo zorgen wij samen dat we het beste kunnen bieden. Wees je ervan bewust dat je een goede diepvrieskast nodig hebt zodra je over wilt stappen. Het kan verstandig zijn om vriesvoer voor dieren een aparte la te geven, zodat daarin geen verwarring ontstaat. Rauw voer voor de dieren moet je immers zelf niet opeten šŸ˜‰ Succes met het maken van een goede keuze. Zolang jij erachter staat en ziet dat jouw huisdieren daar van opknappen kun je rauw vlees blijven geven. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn