Vind de beste deal door sim only te vergelijken

27 augustus 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Een leven zonder mobiele smartphone in 2019 is eigenlijk ondenkbaar. Het is immers geen optioneel onderdeel dat je wel of niet kunt toevoegen aan je leven. Als een mens moest kiezen tussen het verlies van een vinger of de smartphone, dan is het geen keuze die snel te maken is. De telefoon geeft je toegang tot het internet, je vrienden, je sociale platformen, foto’s, werk en vooral een constante toegang tot afleiding. Het is niet zozeer dat we er niet zonder zouden kunnen, maar we zijn er inmiddels zo aan gewend dat de smartphone niet langer een extra onderdeel is van de dingen waar we gebruik van maken. Het maakt onderdeel uit van wie we zijn en hoe we leven. Als je dat weghaalt, dan haal je dat dus uit de mens, uit zijn ervaringsmogelijkheden en zijn wereld. Daarom maakt vrijwel iedereen gebruik van een telefoonabonnement en je kunt via simonly.com dan ook makkelijk sim only vergelijken. De vraag is natuurlijk waarom je zou kiezen voor simonly.com en niet gewoon voor een volledig abonnement inclusief de telefoon. Het antwoord op die vraag, zoals met zoveel, is niet eenduidig te geven. Als er een eenduidig antwoord te geven was dat voor iedereen zou gelden, dan zou iedereen gebruik maken van een sim only abonnement. Het feit dat mensen verschillend zijn en de nadruk leggen op andere facetten die voor hen belangrijk zijn, maakt dat het argument voor een sim only abonnement voor de 1 wel geldig is en voor de ander niet. Als je iemand bent die altijd de nieuwste telefoon in handen wil hebben, dan is een sim only abonnement niets voor jou natuurlijk. Het argument dat sim only goedkoper is, omdat je alleen voor de belkosten en MB’s betaalt, heeft dan geen kracht. Dit argument is uiteraard wel waar, want je hoeft niet voor de telefoon te betalen. Maar als die telefoon juist het belangrijkste aspect is en je blij wordt van alle nieuwe features van de nieuwste iPhone, dan zal een dergelijk argument je niet kunnen overreden. Maar als je een goede telefoon hebt en als je er ook alleen gebruik van maakt via de basisfuncties, dan kun je prima met een sim only abonnement uit de voeten. Je moet alleen wel even sim only vergelijken, om het abonnement te vinden dat het beste bij je past. Dat doe je dus via simonly.com. 

Sim only vergelijken doe je snel en gemakkelijk via simonly.com

Als je eenmaal weet dat sim only een prima optie is voor jou, dan is het zaak om het juiste abonnement te vinden. Niet elk sim only abonnement is hetzelfde natuurlijk. Bij de ene kun je onbeperkt bellen en bij de ander heb je een onbeperkt aantal MB’s voor internet. Ook de snelheid van het internet zal per abonnement variĆ«ren en dus moet je sim only gaan vergelijken. Door sim only te vergelijken via simonly.com, zie je meteen wat je mag verwachten van aanbieders zoals:

  • Ben
  • Vodafone 
  • KPN

Ontdek alles wat je moet weten via simonly.com

Mocht je sim only willen vergelijken, dan is simonly.com een goed startpunt. Hier lees je van alles voor de vele aspecten rondom sim only en wat het jou kan bieden. Dus aarzel niet en surf naar de site om sim only te vergelijken. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn