Vakantie 55 plus; een vakantie in eigen land met leeftijdgenoten

11 augustus 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Hoe uw vakantie eruitziet, dat is nogal afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. De een gaat er graag lekker de hele dag op uit. De ander houdt het graag lekker binnen en duikt in de boekenkast nu het eindelijk zo ver is dat er even helemaal niks gedaan hoeft te worden behalve dingen die u zelf kiest. Een vakantie 55 plus ziet er anders uit dan een vakantie van mensen met kinderen, of van een vakantie van jonge mensen die iedere avond lekker de hort op willen gaan. Vakantie 55 plus kunt u boeken bij een van de mooiste hotels in de omgeving van Twente, de Lutte en dat is ’t Kruisselt. Voor wie niet bekend is met het hotel, ’t Kruisselt is een hotel gelegen in het groen met volop mogelijkheden in de buurt om te fietsen en te wandelen. Het is een perfect locatie voor een vakantie 55 plus en dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen voor deze vakantie kiezen. Tijdens een vakantie 55 plus in ’t Kruisselt zal het personeel er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Verblijven in een hotel is weer iets heel anders dan verblijven in op een camping of in een appartement. Dat zit hem met name in de service, want tijdens een vakantie 55 plus in een hotel, hoeft u aan niets anders te denken dan uw eigen vermaak en hoe u dat invult is ook weer helemaal aan u. Het hotel biedt waanzinnige faciliteiten waar u gebruik van kunt maken zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Zoals gezegd kunt u de omgeving ontdekken tijdens een mooie wandeling of een fietstocht. Hoe lang hoe gaat wandelen of fietsen kunt u helemaal zelf bepalen en als u vragen heeft over de mogelijkheden op dit gebied tijdens een vakantie 55 plus, dan is het personeel altijd bereid om u alles te vertellen over de mooiste routes in de omgeving die moeite van het verkennen waard zijn. U kunt tijdens een vakantie 55 plus ook met andere leeftijdgenoten aan de wandel gaan, of een balletje slaan op de golfbaan. Voor de liefhebber van deze mooie sport, is hotel ’t Kruisselt een prachtige plek. Veel bezoekers van het hotel die kozen voor een vakantie 55 plus geven aan dat ze heel erg te spreken waren over de combinatie van ontspanning en de mogelijkheid om ook actief te zijn. Ook een duik in het zwembad behoort tot de mogelijkheden. Een vakantie naar uw hart dus. Op www.kruisselt.nl bekijkt u verder:

  • De mogelijkheden en de verschillende arrangementen;
  • De beschikbaarheid van de kamers en de prijzen;
  • Foto’s om een beeld te krijgen van het hotel en de omgeving.

Vakantie 55 plus vooruit boeken

Aangezien de voorpret voor een vakantie niet snel genoeg kan beginnen, is het aan te raden om eens van te voren te kijken op de website van het hotel. Niet alleen krijgt u dan meteen een heel duidelijk beeld van het mooie hotel, de kamers en de faciliteiten, ook weet u meteen of we nog kamers beschikbaar hebben voor uw vakantie 55 plus.

Veel plezier!

Boek uw vakantie bij ’t Kruisselt snel en kies voor een vakantie waar natuur, actie, ontspanning en lekker eten samengaat. Ontdek uw eigen land op een andere manier en leer de omgeving van de Lutte kennen. U zult versteld staan van het natuurschoon rond het fraaiste en vriendelijkste hotel van de omgeving van de Lutte, ’t Kruisselt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn