Uw verpakking op maat laten maken

21 februari 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Produceert u in uw fabriek unieke producten die aan hoge kwaliteitseisen voldoen? Dan laat u het verpakking op maat maken wellicht aan anderen over. Aan een professioneel bedrijf dat van het verpakking op maat maken hun voornaamste werkzaamheid heeft gemaakt. En dat is waar wij om de hoek kijken want op verpakkingsbedrijf-roosendaal.nl bent u aan het juiste adres als u naar een bedrijf zocht voor uw gewenste verpakking. Op maat maken doen wij pas nadat we met u rond de tafel hebben gezeten. Het moet voor beide partijen geheel duidelijk zijn wat er verwacht wordt. Moet het product extra goed verpakt worden om stoten of lekken te voorkomen? Zoekt u daar niet enkel naar verpakking op maat maar ook naar het bijbehorende verpakkingsmateriaal zoals folie, piepschuim en/of bubbeltjesplastic? Daar houden wij graag rekening mee. Dat geldt ook voor het materiaal dat gebruikt wordt om de verpakking mee te dichten. Doorgaans wordt een tape gebruikt, maar lijmen zou ook een goede oplossing kunnen zijn in uw geval. U leest het, wij pluizen dit graag samen met u op een zo transparant mogelijke wijze uit voordat we uw verpakking op maat gaan maken. Dan weet u trouwens ook direct wat de kosten zijn en is het aan u om al dan niet met ons in zee te gaan. Dankzij onze eigen kennis en machines beschikken we in ieder geval over diverse inpakmethodes.

Laat het verpakking op maat maken maar aan ons over

Om uw verpakking op maat te maken is het niet per definitie noodzakelijk om bij ons in Noord-Brabant langs te gaan. We kunnen ook uw fabriek bezoeken, of u nu in het noorden van het land werkt of dichtbij Roosendaal. Wij doen daar beslist niet moeilijk over. Op dit moment zijn er twee belangrijke verpakkingstechnieken die we doorgaans aanbevelen:

  • Transwrap,
  • En flowpack voor zowel singlepacks als multipacks,
  • En daarbij bieden we onze diensten aan voor onder andere producenten, groothandels die producten verder verwerken en verpakken, de horeca en promotiebedrijven.

Omdat verpakking op maat maken erg belangrijk is voor voedingsmiddelen zal het u niets verbazen dat dit verreweg onze grootste doelgroep is. We zorgen ervoor dat de koekjes, chocolaatjes en snoepjes vers verpakt worden en lang houdbaar blijven. Na het verpakking op maat maken en het inpakken van uw producten voorzien we de labels direct van een batchnummer, houdbaarheidsdatum en streepjescode. We kunnen er trouwens ook promotiemateriaal aan bevestigen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de consument te laten sparen voor een gratis kaartje naar een dierentuin of pretpark in het land. Wij voegen de zegels, promotiekaartjes en dergelijke toe aan de verpakking voor de duur van de actie.

Verwacht kwaliteit en een goede service van ons team

Een verpakking op maat maken is een zaak die u uitbesteedt aan een professioneel bedrijf dat hier zijn broodwinning van heeft gemaakt. Hopelijk neemt u eens contact met ons op als u overtuigd bent van de mogelijkheden die wij bieden. We praten graag met u over de opties en natuurlijk ook over de tarieven. Die zullen trouwens erg meevallen, we mogen gerust stellen dat u bij ons geen dief van de portemonnee bent. U kiest er immers bewust voor om dit deel van de productie uit te besteden in plaats van het aanschaffen van deze machines. Dan wilt u ook op de langere termijn goedkoper uit zijn. Klim daarom in de pen en schrijf een e-mail met uw vragen en wensen. Ook telefonisch kunt u contact met onze klantenservice opnemen. Vervolgens plannen we u zo spoedig mogelijk in voor een eerste adviesgesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn