U zoekt een interim jurist?

29 november 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Indien u een vacature heeft openstaan voor een jurist of legal counsel en u krijgt deze maar niet vervuld, dan zou u eens kunnen denken aan het inschakelen van T&P Legal. Zij beschikken namelijk over een grote database met geschikte professionals die vrijwel per direct als interim jurist in jouw bedrijf aan de slag kunnen. Dit is zowel mogelijk voor een korte periode als voor langere tijd, dus net zolang jij die interim jurist nodig hebt. Misschien vind je het een heel prettig idee dat je deze persoon kunt inzetten zolang je wilt, en er gemakkelijk vanaf komt zodra je diegene niet meer nodig hebt. In zo’n geval is interim personeel een slimme zet. Het kan echter ook zo zijn dat je via T&P Legal een professional voor een tijdelijk contract zoekt omdat je al te lang een vacature open hebt staan en nu echt onderhand iemand nodig hebt. In het tweede geval zet je de interim jurist van T&P Legal gewoon in totdat je zelf iemand gevonden hebt die de vacature permanent kan vervullen en je deze jurist niet meer nodig hebt. Dat is het fijne aan T&P Legal, je schakelt via hen professioneel personeel in, precies wanneer je ze nodig hebt, en kunt ze ook net zo makkelijk weer opzeggen. Dit kan doordat je zelf een geschikte professional hebt gevonden, of simpelweg doordat een bepaald project ten einde loopt en je deze tijdelijke jurist niet meer nodig hebt. Hoe dan ook is het goed om te weten dat je bij T&P Legal te alle tijden terecht kunt voor een interim legal counsel, en zelf beslist hoe lang je deze in wilt zetten in jouw bedrijf.

Een interim jurist binnen een week

Als je wilt dat die tijdelijke interim jurist al binnen een week binnen jouw bedrijf aan de slag gaat, dan kun je het beste direct contact opnemen met T&P Legal. In hun database kunnen ze namelijk niet alleen zien wie er allemaal geschikt zijn voor deze tijdelijke functie, maar ook wie er op korte termijn het gewenste aantal uren beschikbaar is. Ze kunnen je dus super snel een voorstel doen, waardoor ook jij snel kunt schakelen. De voordelen van het inhuren van een interim jurist via T&P Legal zijn onder andere:

  • Binnen 1-2 werkdagen krijg je all een selectie van beschikbare juristen
  • Het zijn altijd zelfstandige professionals die direct productief zijn
  • Ze hebben een erg flexibele inzet (16-40 uur p/w)
  • Het kost jou weinig tijd om de geschikte persoon te vinden

Hoe huur je een tijdelijke jurist in?

Bij T&P Legal werken ze volgens een handig stappenplan, waardoor die interim jurist binnen de kortste keren in jouw bedrijf aan de slag kan. Allereerst geef je de opdracht en je eisenpakket door, T&P Legal matcht dit vervolgens met een aantal geschikte kandidaten. Met deze personen kun jij een gesprek aangaan om te kijken wie het beste matcht, waarna je een keuze maakt en T&P Legal voor jou de volledige overeenkomst in orde maakt. Je kunt zo dus gemakkelijk een interim jurist inhuren. Het levert je geen gedoe op, je hoeft er niet zelf naar te zoeken, maar hebt wel al binnen een week een echte professional over de vloer. Klinkt ideaal, toch?

Lees meer…

https://www.tplegal.nl/vacatures/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn