Serre

12 februari 2016

Posted in Woning en Tuin

Terhuurnebv - SerreHebt u altijd al een serre willen hebben? Dan ligt nu uw kans voor het oprapen want wij van terhuurnebv.nl kunnen snel en betrouwbaar een serre voor u ontwerpen, ontwikkelen, produceren, afleveren en monteren. Kortom: het gehele proces, van begin tot eind kunt u uit handen geven aan ter Huurne B.V. Met meer dan 43 jaar ervaring mogen we dan ook wel stellen dat wanneer u met ons in zee gaat, u waar voor uw geld rijgt. We maken dan ook enkel gebruik van hoogwaardige materialen. Metalen die lang mee gaan, wel tegen eens tootje kunnen en corrosie niet kan optreden en ook geweldig glas dat zowel isolerend werkt maar tevens tegen een stootje kan. Niet alleen werken wij in Nederland, langs het hele grensgebied zult u ons weten te vinden en we worden ook vaak dor Duitsers gevraagd om hun serre te ontwerpen. Ook gaan we graag naar België, daar draaien we onze handen niet voor om. Afijn, we gaan het in deze tekst hebben over onze serre. Natuurlijk hebben we niet een enkel ontwerp van een serre. We doen niet aan kant en klare bouw maar houden juist van een uitdaging. Geen enkel huis is dezelfde dus alles moet op maat worden gemaakt. Dat is dan ook waar wij goed in zijn. En dan hebben we het nog niet eens alleen maar over de serre die we kunnen bouwen. Werkelijk waar al onze concepten kunnen aangepast worden. Wilt u graag een passende carport voor op uw oprit omdat uw garage volstaat of u simpelweg geen garage hebt? Wij komen het snel voor u opmeten of u geeft het maar door, dan gaan onze technici vandaag nog aan de slag. Of toch liever eindelijk die terrasoverkapping die u al zo lang wilt zodat u ook bij wat slechter weer op uw terras kunt zitten? Geef het aan en wij gaan aan de slag. Niet voor niets hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 9.4. We mogen dan ook wel stellen dat meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied zijn vruchten heeft afgeworpen.

Altijd al een serre willen hebben? Grijp dan nu uw kans

Een serre is een speciale uitbouw van uw huis en dat gebeurt natuurlijk op de begane grond. Hoewel dit niet altijd het geval is. Stel dat u een huis hebt met meerdere etages en de begane grond steekt wat verder uit dan de etages die er op gebouwd zijn. als dit uitsteeksel, om het zo mar even te noemen, bestaat uit een plat dak dan kunnen we vanaf de eerste etage ook bovenop dat dak een serre plaatsen. Hebt u een plat dak en hebt u de mogelijkheid om op uw dak te zitten? Waarom plaatst u dan niet daar een serre gecombineerd met een terras? Dat is zeker een top idee als u bijvoorbeeld in de stad woont en niet beschikt over een tuin. Dan kunt u als het ware bovenop uw eigen dak een tuin creëren. U vindt dit dan ook veel terug bij de al wat oudere herenhuizen in een stad. Vraagt u trouwens wel een vergunning aan, zeker als u in de hoogte gaat bouwen. Soms mag dit namelijk niet of hebt u er aldus een vergunning voor nodig. Eventjes informeren naar de mogelijkheden bij uw gemeente zijn dus wel aan te raden voordat u deze wilde plannen bij ons neerlegt. Afijn, dit zijn zo maar wat avontuurlijke ideeën omtrent de serre. Wat we voornamelijk meemaken zijn natuurlijk serres in de achtertuin of in de voortuin. U kunt er uw huis mee verlengen en het is ook wel erg bijzonder om in zijn geheel omringd te zijn door glaswerk. Zo kunt u zelfs binnen gaan liggen zonnen. Ook in de herfst en de winter want u zich buiten ondanks het feit dat u gewoon de verwarming aan hebt staan. Afijn, de mogelijkheden voor het gebruik van de serre zijn eindeloos en een hoop er van laten zich raden. Wat we tevens hopen is dat u geïnteresseerd bent geworden in onze bouwprojecten. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen. Wij staan u erg graag te woord en u kunt ons dan ook vandaag nog even opbellen dan wel een mailtje naar ons sturen. Een offerte aanvragen kan ook meteen, die sturen we geheel vrijblijvend naar u op.

We maken ze voor u geheel op maat

Wilt u graag op de hoogte blijven van onze meest recente projecten? Dan kunt u maar het beste onze site bookmarken. U vindt vervolgens vele fotoseries van prachtige gebouwde lichtstraten, serres, carports en ga zo maar door. Een serre is voor velen een droom. Laat deze droom uitkomen en kies voor een serre van ter Huurne B.V. We kunnen kort samengevat het volgende voor u betekenen:

  • U helpen bij het ontwerp van uw gewenste serre. Daarbij kunt u kiezen uit een hele hoop standaardserres die we vervolgens toesnijden naar uw wensen en de afmetingen van uw huis
  • De gehele productie van uw serre
  • Het afleveren en uiteraard bouwen van uw serre ter plaatse. We doen daar nooit zo lang over zodat u al na enkele dagen kunt genieten van uw eigen serre.

Wat wilt u nog meer? Een carport? Een lichtstraat? Of misschien wel een windscherm zodat u uit de wind kunt zitten als u uw krantje leest in uw achtertuin. Ook voor deze projecten klopt u bij ons aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn