Regenkleding voor jongste zoon

14 mei 2017

Posted in Nieuws

Inmiddels is onze jongste zoon Tibbe op een leeftijd dat hij regelmatig naar buiten gaat om te spelen. Vaak is dat in de tuin, maar soms speelt hij ook met de andere kinderen op het veldje voor het huis. In de zomer was dat geen enkel probleem. Hij kwam aan het eind van de dag uitgeput thuis en viel gelijk in slaap. Heerlijk voor papa en mama! De afgelopen tijd begonnen de problemen… Hij kwam geregeld in een regenbui terecht en kwam dan doorweekt thuis. Wie mocht dan de was doen? Precies: mama. Ik vind het helemaal niet erg af en toe te wassen, maar nu het gezin groter wordt lijkt het alsof ik elke dag in het washok sta. We moesten dus een oplossing bedenken. Terwijl ik aan het filosoferen was, ging mijn man het internet op om te zoeken naar regenkleding. Het was een goed idee, maar de kleren waar hij naar keek waren verschrikkelijk! Ik heb hem daarom bedankt voor de tip en hem daarna voor de tv gezet. Zo kon ik zelf rustig even kijken welke regenkleding ik wilde kopen. Ik kwam terecht op http://stoerekindjes-regenkleding.nl/ en daar vond ik wat ik zocht. Stoere regenkleding die Tibbe ongetwijfeld wilde dragen. Naast het feit dat de kledingstukken er goed uitzagen, voldeden ze ook aan een aantal van mijn andere wensen:

  • Water- en winddicht
  • Veilig in het verkeer
  • Degelijke kwaliteit

Het komt misschien als een verrassing, maar soms is regenkleding niet waterdicht. Het kan zijn dat de naden niet goed aansluiten en de kleding eronder toch nat wordt. Gelukkig is dat bij deze kledingstukken niet het geval. We hebben het getest! We hebben onze zoon in de regen even de tuin ingestuurd. De regenkleding beschermde zijn shirt perfect en ook zijn broek was kurkdroog!

Regenkleding die opvalt

In de herfst wordt het sneller donker en soms is meneer niet op tijd thuis. Ik wil dan wel dat hij veilig over straat kan en dat zijn kleding goed opvalt. De regenkleding van bovenstaande site is felgekleurd en duidelijk te zien voor automobilisten. Hiermee kan ik hem met een gerust hart wegsturen, zonder me voortdurend af te vragen of alles goed met hem gaat. Gelukkig wonen we in een rustige buurt, dus zijn er sowieso weinig auto’s op straat. De kwaliteit van de kledingstukken is prima. Hij heeft regenjas en regenbroek nu al een paar maanden en ik merk nog geen slijtage. Tibbe zelf vindt de kleding vooral fijn wanneer hij naar school fietst. Wanneer hij in een regenbui terecht komt heeft hij daar geen last aan. Op school trekt hij de kleren uit en hij zit dan droog in de klas. Soms vertelt hij wel eens over andere kinderen zonder regenkleding. Die zitten de eerste paar uur te bibberen! Kortom: ben je ook op zoek naar regenkleding voor je zoon of dochter? Dan kan ik http://stoerekindjes-regenkleding.nl/ van harte aanbevelen. Deze site heeft leuke producten in vrijwel iedere kindermaat. Ook zijn de artikelen scherp geprijsd. Ga snel naar bovenstaande site en bekijk het ruime aanbod.

Altijd uitverkoop

Ik breng zelf ook regelmatig een bezoek aan de website. Niet om direct iets te kopen, maar om de aanbiedingen te bekijken. Op de site vind je een handig kopje met ‘Sale’. Wanneer je hier op klikt krijg je gelijk alle producten te zien die in de aanbieding zijn. Paraplu’s, regenjassen, regenlaarzen, rugzakken, mutsen of sjaals, alles is wel een keer in de uitverkoop! De aanbiedingen veranderen regelmatig, dus wees er snel bij! Ik heb dagelijks een stuk minder werk, ik hoop dat jullie ook wat tijd kunnen besparen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn