Paardencoaching Den Haag

13 november 2018

Posted in Coaching en Workshops

Vind jezelf met behulp van paardencoaching Den Haag van Paula Udondek. Zij biedt een bijzondere coaching aan waarbij je met paarden terug gaat naar je authentieke zelf. Een kant van jezelf die je mogelijk al jaren kwijt bent, maar toch nodig hebt. Door bepaalde gebeurtenissen in je leven, wordt je teruggeworpen naar de noodzaak om juist die persoonlijke kant weer terug te halen. Als je daar al zover van verwijderd bent, dan is het moeilijk dit weer terug te vinden. Hoe graag jouw lichaam en geest er ook weer om vraagt. Om veel redenen is het soms onmogelijk daar geheel zelfstandig weer bij te komen. Coaching of andere professionele hulp kan daaraan bijdragen. Een van die opties is paardencoaching Den Haag. Samen met Paula Udondek en haar paarden ga jij aan de slag om jouw kwaliteiten, mogelijkheden en beperkingen helder te krijgen. Door hier meer inzicht in te krijgen, leer je tevens hoe je daarmee aan de slag kan gaan in het leven. De paardencoaching Den Haag houdt niet in dat je ook met het paard aan de slag moet gaan. Je hoeft er niet op te rijden en zelfs niet naast te lopen. Er wordt een werkwijze gezocht die het beste bij jouw past.

De rol van observatie bij paardencoaching Den Haag

Waar het bij paardencoaching Den Haag voornamelijk om draait is de observatie. Paula Udondek bekijkt hoe het paard op jou reageer in bepaalde situaties en hoe jij reageert op het dier. Ook als je dus geen paardenliefhebber bent, kan jij baat hebben bij deze coaching. Al is het maar om erachter te komen wat de reactie zal zijn van het dier en wat daar de oorzaak van is. Interactie vertelt al veel over iemands persoonlijkheid en daarom is paardencoaching Den Haag een prettige manier om meer over jezelf te leren. Op haar website paulaudondekcoaching.nl vertelt ze meer over het fenomeen paardencoaching Den Haag. Onder meer hoog sensitieve personen, volwassen, kinderen en mensen met extra bagage komen bij haar en haar paarden langs voor een coachingstraject of een los consult. Welke coaching precies voor jou geschikt is, dat zoekt ze uit aan de hand van het intakegesprek. Blijkt dat een traject voor jou nodig is, dan bestaat deze vaak uit 3, 5 of 8 sessies waarbij iedere 3 tot 4 weken de ervaringen worden geƫvalueerd. Jouw paardencoaching Den Haag wordt aangepakt aan de hand van de volgende stappen:

  • Inschrijven
  • Eerste consult met intake
  • Vervolg consulten
  • Afronding & Evaluatie

Waar kan je op rekenen?

Gedurende een uur per consult ga jij met Paula Udondek aan de slag met de paardencoachting Den Haag. Alles gebeurt op de grond. Je zal dus niet op het paard gaan zitten en ervaring met paarden is geen vereiste om in aanmerking te komen voor deze coaching. Wat je gaat leren is hoe er op jou gereageerd wordt. Het paard dient hiervoor als spiegel voor jezelf. Het effect dat jij hebt op anderen, in dit geval paarden. Je krijgt meer inzicht doordat de observaties met jou doorgenomen worden, maar ook door jou vragen te stellen. Op deze manier word je gemotiveerd over jezelf en anderen na te denken. Door de reactie van het paard te overdenken en na te gaan wat maakt dat het paard op deze specifieke manier reageert. Natuurlijk gaat komen hier persoonlijke onderwerpen aan bod. Dit is wat teweeg wordt gebracht door de reacties van het paard, de observaties en de gesprekken die hieruit voortvloeien. Ervaar of deze paardencoaching Den Haag jou op weg kan helpen in jouw ontwikkeling en het vinden van jezelf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn