Oprolbaar windscherm

2 juli 2017

Posted in Woning en Tuin

Op veel plekken in Nederland heb je altijd te maken met wind en dan kan een oprolbaar windscherm wel erg goed van pas komen! Het is voor velen van ons een bekend probleem, op het moment dat de temperaturen buiten iets op beginnen te lopen, willen we graag in de tuin of op het terras gaan zitten. Maar vaak is dat niet zo aangenaam, omdat de wind ervoor zorgt dat het toch eigenlijk nog altijd net iets te fris is. Natuurlijk kun je dan gewoon weer binnen gaan zitten, maar je kunt ook kiezen voor de aanschaf van een oprolbaar windscherm. Binnen zitten doen we immers met zijn allen eigenlijk al de hele dag. We hebben ons werk, wat eigenlijk altijd onder dak plaatsvindt en dan hebben we nog verscheidene andere verplichtingen die ook niet buitenshuis plaatsvinden. Als we niet oppassen, gaan er zomaar dagen en dagen voorbij zonder dat we ook maar langer dan vijf minuten in de buitenlucht doorbrengen. Het is dus zeker aan te raden om iedere kans aan te grijpen om lekker in de zon te gaan zitten en door het installeren van een oprolbaar windscherm kun je ervoor zorgen dat dit veel vaker mogelijk is.

Voordelen van een oprolbaar windscherm

Het voordeel van het gebruik van windschermen, is dat je hiermee een plekje bij jouw woning creëert waar het altijd aangenaam is om in de buitenlucht te zitten. Doordat de wind tegengehouden wordt, krijg je het er veel minder snel koud en zul je dus veel vaker op je terras of in de tuin kunnen zitten dan wanneer je niet over dergelijke schermen beschikt. Een oprolbaar windscherm is vaak zeer geschikt voor gebruik rondom het huis. In veel gevallen is het immers zo dat de windvlagen altijd vanuit dezelfde hoek komen, dat ze altijd op dezelfde manier om de woning heen waaien. Door het oprolbaar windscherm op die plek te plaatsen, heb je niet langer last van dit probleem. Je schermt dan precies die hoek af waar je het snelst last hebt van de wind. Een groot pluspunt ten opzichte van andere soorten windschermen, is dat je deze aan de muur van jouw woning kunt bevestigen. Een stuk verderop plaats je dan de eindpaal, waar je het scherm aan vast kunt maken op het moment dat je deze uitrolt. Doordat ze in grote lengtes verkrijgbaar zijn, kun je dus zoveel ruimte afschermen als voor jouw handig is. Je hoeft bovendien met een oprolbaar windscherm geen opbergplek te zoeken op het moment dat je deze niet hoeft te gebruiken en je hoeft hem niet iedere keer helemaal op te zetten, zoals met losse schermen wel het geval is. Dat maakt deze variant zeer praktisch in gebruik.

Hoppashops.nl biedt verschillende varianten

Als een oprolbaar windscherm jou ook een ideale optie lijkt om een aangenaam terras bij huis te creëren, dan moet je zeker een kijkje nemen bij Hoppashops.nl. Zij bieden namelijk verschillende varianten van dit product aan. Je kunt dan denken aan:

  • verschillende merken
  • verschillende kleuren
  • verschillende lengtes

Lees ook : Leco dubbel oprolbaar windscherm Antraciet

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn