Onvergetelijke Lapland vakantie gehad

2 juni 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Met mijn nichtje – wie bovendien ook een van mijn beste vriendinnen is – ben ik onlangs op een geweldige Lapland vakantie geweest. We zaten een tijdje geleden te praten over hoe leuk het zou zijn als we samen eens op vakantie zouden gaan. Maar waar zouden we dan heen? Allerlei opties kwamen langs, maar opeens kwam mijn nichtje met het idee om op een Lapland vakantie te gaan. Ik was gelijk enthousiast. We kwamen erachter dat we hier allebei al jaren van droomden. Hoog tijd dus om die droom eindelijk eens uit te laten komen. We besloten gelijk op onderzoek uit te gaan om een goede deal te kunnen vinden. We waren het er gelijk over eens dat we een voordelige reis wilden, maar wel een comfortabele en natuurlijke leuke reis. We hebben allebei veel rondgekeken op het internet en uiteindelijk waren we het erover eens dat Xplore the North de beste optie was. Toen moesten we natuurlijk ook nog de beste Lapland vakantie uit het grote aanbod kiezen. Gelukkig was een vriendelijke medewerker die we spraken heel behulpzaam en al snel hadden we de ideale Lapland vakantie voor ons gevonden. De reis was echt onvergetelijk en we zouden heel graag nog eens een van de vakanties van Xplore the North boeken. Kijkt u ook eens op xplorethenorth.nl.

Onze Lapland vakantie in het kort

Uiteraard hebben we veel te veel beleefd om hier allemaal te vertellen. Toch willen we een kleine indruk geven van wat wij allemaal gedaan hebben tijdens onze onvergetelijke Lapland vakantie. Uiteindelijk was onze keuze gevallen op de Aurora Mountain Lodge reis. Een van de ‘Aurora Legends’ vakanties. De kans om het Noorderlicht te zien was bij deze laplandreis heel groot en ook werd aangegeven dat het een heel avontuurlijke ervaring zou worden. De Lapland vakantie zou 5 dagen duren, ideaal voor mijn nichtje en mij. Ondanks het feit dat we een midweekvakantie hadden gekozen, hebben we toch meer dan genoeg gedaan. Onze Lapland vakantie bestond onder andere uit:

  • Een Noorderlicht excursie
  • Een huskytocht en sneeuwscooterexcursie
  • Een aurora hunt met sneeuwraketten
  • Eén vrije dag

Naast bovenstaande voorbeelden hebben we natuurlijk nog veel meer gedaan. Omdat we alle twee heel veel van dieren houden, wilden we hoe dan ook een laplandreis boeken waarbij we rendieren zouden zien. Dit hebben we dankzij Xplore the North kunnen doen. Onze ontmoeting met de rendieren was ook gelijk een van de hoogtepunten van ons reisje. Verder vinden we het ook fijn om genoeg vrijheid te hebben. Daarom waren we blij dat deze optie ook een vrije dag had.

Een aanrader voor iedereen

Mijn nichtje en ik geloven dat iedereen een keer op een Lapland vakantie geweest moet zijn. Het heeft ieder type reiziger veel te bieden. Zowel de landschappen als het klimaat zijn heel veelzijdig. Daarom is er voor iedereen wel wat te vinden. Dankzij Xplore the North is je reis bovendien comfortabel en heel avontuurlijk. Wij verbleven in een comfort lodge, de Aurora berglodge in Zweden. We hebben dus een Zweedse Lapland vakantie beleefd. Verder verbleven we in heel gezellige, typisch Zweedse huisjes en in heel comfortabele hotelkamers. Onze reisbegeleiders waren verder heel vriendelijk en we konden het gelijk goed vinden. Zonder hen was onze Lapland vakantie zeker niet zo bijzonder en leuk geweest. Ze wisten ons veel over de omgeving te vertellen en we hadden constant het gevoel dat we in goede handen waren. Er valt nog veel meer te vertellen over onze geweldige laplandreis, maar we willen natuurlijk ook nog wat overlaten als verrassing wanneer jij op reis gaat met Xplore the North. Kijk direct op de website en kies jouw favoriete reis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn