Nolin Uitgevers

20 maart 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Goed drukwerk is van groot belang voor verscheidene organisaties, stichtingen en bedrijven. Zeker wanneer een organisatie, stichting of vereniging afhankelijk is van donaties of vrijwilligers om hun doel te realiseren is goede marketing van groot belang. Deze partijen hebben vaak echter niet de financiƫle mogelijkheden om dure publicaties te bedenken, ontwikkelen en verspreiden. Daarom heeft Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept ontwikkeld, waarbij gratis publicaties worden verstrekt door Nolin Uitgevers. Wilt u weten hoe dit te werk gaat en wilt u weten wat Nolin Uitgevers voor u kan betekenen? Lees dan verder op deze pagina of bezoek de website van Nolin Uitgevers voor meer informatie.

Goed drukwerk als basis voor een gezonde organisatie

Goed drukwerk is van groot belang. Ondanks het feit dat steeds meer mensen online marketing inzetten voor reclamedoeleinden, blijft drukwerk van groot belang om uw marketingmix compleet mee te maken. Bij Nolin Uitgevers weten wij dat drukwerk enkele grote voordelen heeft die u met online marketing vaak niet kunt bereiken. Zo wordt drukwerk vaker gelezen, doordat er online makkelijker overheen gekeken wordt, en zullen mensen de naam van uw stichting, organisatie of vereniging beter onthouden. Dit is natuurlijk van groot belang wanneer u vrijwilligers en donaties gaat werven.

Drukwerk is daarnaast erg veelzijdig. Bij Nolin Uitgevers weten wij welk drukwerk bij welke doelgroep past en hoe u deze doelgroep het beste aanspreekt. Zo kunnen wij bij Nolin Uitgevers bijvoorbeeld terugkerende magazines realiseren, maar kunnen wij ook eenmalige brochures, visitekaartjes of posters voor u ontwikkelen. Kortom helpen de medewerkers van Nolin Uitgevers u graag om het beste uit de marketing voor uw doelgroep te halen.

Het werk van Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers werkt zoals gezegd voor verenigingen, organisaties en stichtingen die zelf niet de financiƫle mogelijkheden hebben om te profiteren van de voordelen van goed drukwerk. Dit doet Nolin Uitgevers aan de hand van het SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat de medewerkers van Nolin Uitgevers zoeken naar bedrijven uit de omgeving waar u uw publicatie wilt verspreiden, deze ondernemers krijgen in ruil voor een bijdrage aan de publicatie een nette naamsvermelding. Zo maakt Nolin Uitgevers het mogelijk om voor uw vereniging, stichting of organisatie de publicatie volledig gratis the realiseren.

Natuurlijk kan Nolin Uitgevers u gedurende het gehele proces ondersteunen. Zo kunnen de medewerkers van Nolin Uitgevers samen met u de publicatie ontwerpen, regelen wij dat de publicatie gedrukt wordt en kunnen wij deze voor u verspreiden in de regio van uw wens. Natuurlijk kunnen wij u veel werk uit handen nemen, maar wij vinden het bij Nolin Uitgevers ook van groot belang dat er tijdens het gehele proces goed gecommuniceerd wordt met onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij bij Nolin Uitgevers, samen met onze klanten, streven naar het beste resultaat en kunt u genieten van de voordelen die de publicaties voor uw stichting, organisatie of vereniging kunnen opleveren, zonder dat u hier direct veel geld aan kwijt bent.

Heeft u interesse, wilt u meer weten over Nolin Uitgevers of wilt u contact opnemen met Nolin Uitgevers om de mogelijkheden te bespreken? Kijk dan op de website van Nolin Uitgevers voor meer informatie en contactgegevens

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn