Leuke graffiti voor de kinderkamer

6 augustus 2018

Posted in Coaching en Workshops

Ben jij op zoek naar een echt originele manier om de kinderkamer wat extra flair te geven? Dan kunnen we je aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op de website van het bedrijf Studio Graffiti. Hier kunnen zij de meest geweldige graffiti voor de kinderkamer maken!

  • Naam van je kind
  • Uiteenlopende soorten illustraties

Je wilt natuurlijk dat de kamer van je kind een plek is waar je zoon of dochter lekker zichzelf kan zijn en waar hij of zij met plezier naartoe gaat. Maar hoe kun je dit nu het beste voor elkaar krijgen? Je zorgt ervoor dat de kamer een goed bed heeft en ook lades en kasten waar spullen in opgeborgen kunnen worden. Maar je wilt natuurlijk niet dat de muren kaal en wit blijven. Dat is toch wel erg saai! Je kind heeft vast wel iets wat hij of zij heel erg leuk vindt. Of misschien wil je wel de naam van je kind groot in graffiti voor de kinderkamer hebben gespoten. Het is allemaal mogelijk bij het bedrijf Studio Graffiti. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer ouders en kinderen zijn die ervoor kiezen om te gaan voor graffiti voor de kinderkamer.

Verschillende ontwerpen voor graffiti voor de kinderkamer

Wanneer je denkt aan graffiti, dan denk je waarschijnlijk aan de grote leuzen die je ziet vanuit de trein of op gebouwen. Dat is natuurlijk niet iets wat je graag in de kamer van je kind terug ziet. Maar graffiti is veel meer dan dat. Het is juist een manier van illustreren. Waar anderen aan de slag gaan met pen en potlood of misschien een verfkwast, gebruiken ze bij Studio Graffiti dus graffiti voor de kinderkamer. En dat heeft een zeer bijzonder effect. Als jij dus echt iets origineels wilt hebben voor de kamer van je kind, kies dan voor graffiti voor de kinderkamer. Je kind zal dit absoluut fantastisch vinden, want het ziet er niet alleen heel erg gaaf uit, maar hoe stoer is het om te kunnen zeggen dat je graffiti in je kinderkamer hebt? Je zult je kind er absoluut heel erg blij mee maken wanneer je hiervoor kiest. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat jij er als ouder blij mee bent. Dit is waarom we je aanraden om hiervoor een kijkje te nemen op de website van Studio Graffiti. Je kunt hier precies zien wat voor kunstwerken zij tot nu toe allemaal gemaakt hebben en wat zij dus voor jou kunnen betekenen. Het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Laat een ontwerp maken

Wanneer je wilt gaan kiezen voor graffiti voor de kinderkamer dan neem je hiervoor natuurlijk contact op met het bedrijf Studio Graffiti. Bedenk van tevoren goed wat je nu eigenlijk hebben wilt op dit gebied. Ze zullen bij dit bedrijf namelijk altijd rekening houden met jouw wensen en voorkeuren. Misschien heb je al een bepaald ontwerp in gedachten, maar je kunt ook simpelweg aangeven wat voor soort kleuren en vormen je graag wilt terug zien. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je de naam van de kind groot in graffiti voor de kinderkamer wilt hebben. Je kunt ook samen met je kind bepalen wat jullie nu precies willen hebben. De kans is groot dat je kind ook wel bepaalde voorkeuren heeft op dit gebied. Heb je nog ergens vragen over op dit gebied? Neem dan gewoon contact op met het bedrijf. Een van de medewerkers staat je graag te woord en kan je meer informatie geven. Kijkt u ook eens op studiograffiti.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn