Leidingwaterkoeler laten installeren

5 februari 2019

Posted in Mens en gezondheid

Op veel werkplekken in Nederland wordt steeds meer aandacht geschonken aan gezonder leven. Een onderdeel van een plan om gezondere werknemers te krijgen, kan het installeren van een leidingwaterkoeler zijn. Hiermee stimuleert een werkgever medewerkers om vaker en meer water te drinken, in plaats van suikerrijke frisdranken. Bovendien stimuleert een leidingwaterkoeler een loopje door het kantoor, wat gezond is voor mensen die veel zitten. Een dergelijke koeler wordt aangesloten op het waternet, waardoor een gebruiker van de waterkoeler gewoon drinkwater drinkt. Dit water wordt gefilterd, en gekoeld indien wenselijk. Op warme dagen kan iemand die de leidingwaterkoeler gebruikt dus genieten van een heerlijk glas koud water. Lekker om even wakker te worden tijdens de middagdip. Eerder nam iemand misschien een snack, nu een caloriearm glas water. Omdat de koeler gebruik maakt van leidingwater is het niet nodig een koelkast met mineraalwater neer te zetten. Daarom is een waterkoeler een goedkope en slimme oplossing om medewerkers toegang te geven tot gekoeld water. Ook klanten of gasten binnen een bedrijf kunnen gebruik maken van de koeler. Het is zaak om de koeler om handige plekken neer te zetten, zoals een overloop, gang of kantine. Een leidingwaterkoeler laten installeren? Dat kan door een van de leveranciers van dit soort koelers. Kijk eens bij Aquabeans voor de mogelijkheden, en bestel uw leidingwaterkoeler op https://www.aqua-beans.nl/leidingwaterkoeler. Er zijn diverse varianten en maten beschikbaar. Zo kunt u zelf bepalen wat voor koeler u aan wilt schaffen voor uw medewerkers en uw bedrijf.

Veilig gebruik maken van een leidingwaterkoeler

Een leidingwaterkoeler is zo gebouwd dat er geen stoffen in het water kunnen komen. Ook wordt de koeler zo gemaakt dat er vanbinnen geen kalk of mineralen blijven hangen, waar het water door vervuild zou kunnen worden. De koeler is dus volledig veilig en draagt bij aan een gezonde werkomgeving. De koeler onderhouden doet u door tijdig een controle uit te laten voeren door de leverancier van de koeler, bijvoorbeeld Aquabeans. Daarnaast moet de leidingwaterkoeler altijd gebruikt worden voor de juiste doeleinden. In dit geval is dat het leveren van drinkwater. Het is niet verstandig de koeler ergens anders voor te gebruiken, zoals het koelen van machines. Hiervoor kunt u beter een daarvoor bestemde machine kopen. Vragen over het gebruik van een leidingwaterkoeler of wilt u weten hoe bijvoorbeeld salmonellabesmetting wordt tegengegaan? Neem dan contact op met Aquabeans en laat u voorlichten door een van de deskundige medewerkers van Aquabeans.

Andere manieren om gezond te werken

Gezond werken en leven kan door veel water te drinken en tijdig op te staan en regelmatig rond te lopen. Andere maatregelen die een organisatie kan nemen zijn bijvoorbeeld:

  • Ontmoedigen van roken
  • Sportfaciliteiten inrichten
  • Fruit uitdelen op het werk
  • Stress verminderen

Er zijn steeds meer bedrijven die hun medewerkers een totaalpakket aanbieden op het gebied van gezondheid. Een leidingwaterkoeler kan een goede eerste stap zijn in een dergelijk programma. Heeft u juist al stappen gezet? Dan kan een waterkoeler een mooie laatste stap zijn om uw medewerkers te voorzien van de beste werkomgeving die zij zich kunnen wensen. Voor meer informatie, tarieven of het maken van een afspraak, kunt u kijken op https://www.aqua-beans.nl/leidingwaterkoeler. Er kan binnen enkele weken een monteur met uw leidingwaterkoeler op de stoep staan. Deze is doorgaans binnen enkele uren ge├»nstalleerd, afhankelijk van het aantal geschikte waterpunten in uw pand. Gezondere werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. Dat is de reden dat organisaties hier meer aandacht aan besteden. Aquabeans biedt zich graag aan als partner om dit beleid in uw organisatie te realiseren. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn