Laptop scherm kapot? Geen paniek, want laptop scherm reparatie is zo gepiept

15 januari 2017

Posted in Smartphone en Tablet

Een laptop is een mooi stukje techniek. Maar met alle vooruitgang ontstaan er ook nadelen. Want hoewel je vaak heel mooi beeld hebt op een laptop en daardoor dus ook filmpjes kunt afspelen in de hoogste kwaliteit, is het nadeel van een dergelijk scherm de kwetsbaarheid. Als je even één keer onvoorzichtig bent, dan kan het zo maar gebeuren dat je een barst hebt in je scherm. Er kan bijvoorbeeld iets op je scherm vallen, maar het kan ook gebeuren dat je de laptop laat vallen. Het kan soms gebeuren zonder dat je er erg in hebt. Het kan voorkomen dat je de tas met laptop net even iets te hard neerzet en zoiets kan al een scheurtje veroorzaken. Als je de laptop op deze manier iets te hardhandig neerzet, dan kan het ook zo zijn dat er een draadje losraakt waardoor je dus geen beeld meer hebt. Hoewel je dus geen schade ziet aan de buitenkant, kan het heel goed mogelijk zijn dat er aan de binnenkant iets los is geraakt. Als dit de verbinding betreft tussen de laptop en het beeldscherm, dan heb je dus opeens een zwart scherm. Vaak heb je dan dus ook geen idee hoe dit opeens kan. Een dergelijk probleem is echter heel gemakkelijk op te lossen. Laptop scherm reparatie is namelijk zo maar klaar als je scherm opeens zwart is of als je een barst in je scherm hebt. Je moet alleen wel even weten waar je moet zijn als je te maken hebt met een kapotte laptop. Voor laptop scherm reparatie kun je altijd aankloppen bij Smart Repair. Op smart-repair.nl vind je meer informatie over de laptop scherm reparatie. Zo kun je bijvoorbeeld lezen dat je langs kunt komen met de laptop bij Smart Repair voor laptop scherm reparatie. Als het inderdaad een barst betreft of een losse verbinding dan kunnen de experts van Smart Repair het euvel vaak binnen 60 minuten oplossen. Je kunt dan in de winkel even wachten, maar je kunt tussendoor uiteraard ook gewoon even een boodschapje halen. Wat je ook gaat doen, je hoeft nooit lang te wachten voordat je laptop weer klaar is. Dat is mooi, want dan kun je snel weer verder met je werkzaamheden.

Geen tijd om langs te komen? Laptop scherm reparatie via de ophaalservice

Het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je helemaal geen tijd hebt om de laptop zelf bij een filiaal langs te brengen. In dat geval kun je twee dingen doen. Je kunt er voor kiezen om contact op te nemen met Smart Repair om ze te vragen om de laptop bij je thuis af te halen. Je kunt dan via de site een afspraak maken. Vervolgens komt PostNL bij je langs om de laptop op te halen. Je kiest dus zelf voor een dag en een tijdstip. De laptop scherm reparatie kan dan natuurlijk niet in 60 minuten geregeld worden. Maar je hoeft zeker niet lang te wachten. Binnen 24 uur na ontvangst van je laptop wordt deze gerepareerd. Dat betekent dat je de laptop in de regel binnen 3 werkdagen alweer in huis hebt. De tweede optie is om de laptop zelf op te sturen. Je hebt dus 3 opties namelijk:

  • Zelf langsbrengen
  • Laten ophalen
  • Opsturen

Laat je schermen vervangen als je deze niet meer kunt laten repareren

Mocht het zo zijn dat tijdens de laptop scherm reparatie blijkt dat het scherm eigenlijk niet meer te repareren valt, dan kun je het scherm ook laten vervangen. In plaats van laptop scherm reparatie kies je dan voor laptop scherm vervanging.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn