Is whiteboardverf een goede oplossing?

8 oktober 2019

Posted in Creatief en Decoratief

Wij hebben bij ons op kantoor een muur waarop wij de mededelingen prikken. Iemand heeft ooit eens bedacht dat dit handig zou zijn en hij heeft toen een klein prikbord op de muur gehangen zodat wij daar onze briefjes op konden prikken. In theorie was dit een heel aardig idee, maar in de praktijk bleek het bord veel te klein te zijn en dus hangt het bord altijd helemaal vol papiertjes en vraagt het een archeologische opgraving om de boodschap te vinden die voor jou bedoeld was. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij berichten missen en dat kan soms tot vervelende situaties leiden. Vandaar dat wij besloten hebben om dit probleem aan te pakken en om op zoek te gaan naar whiteboardverf. Wanneer je namelijk het prikbord bij ons van de muur haalt, hou je een heel mooie gladde muur over en als je die dan behandelt met whiteboardverf, dan weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt om je berichten op te schrijven. De vraag voor ons was echter waar wij goede whiteboardverf konden kopen. Ik moest namelijk wel perfecte whiteboardverf zien te vinden omdat ik namelijk had gezegd dat ik de boel zou verbeteren. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een aanbieder die mij verder kon helpen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op het internet zou kunnen gaan kijken want wij hebben geen winkels bij ons in de buurt die ons aan whiteboardverf kunnen helpen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om goede whiteboardverf te kopen en toen ben ik al heel snel op de site van magneet-verf.nl terecht gekomen. Deze site heeft heel veel soorten verven en dat was heel prettig om te merken. Ik heb gezien dat je hier voor een heel goede prijs whiteboardverf kunt kopen. Ik wilde echter wel graag even weten of deze verf wel echt goed was want ik wilde liever geen risico’s lopen. Ik heb daarom recensies opgezocht over deze whiteboardverf en toen zag ik dat iedereen die deze verf gekocht had, daar heel erg tevreden over was. Dat was fijn om te lezen en ik heb daarom meteen een bestelling geplaatst. 

Deze whiteboardverf is heel erg goed

Ik vond het fijn om te merken dat ik de whiteboardverf al heel snel in huis had en ik heb toen meteen ruimte gemaakt bij ons op kantoor. Het viel mij op dat deze whiteboardverf heel goed dekt en dat gaf dus goede hoop voor het eindresultaat. Toen de verf droog was, heb ik iets op de muur geschreven en het weer uitgewist en dat ging allemaal moeiteloos. Ik ben daarom erg blij met het resultaat en ik heb ook heel veel complimenten gekregen over mijn werk. 

Ik raad deze site aan

Mocht u ook op zoek zijn naar goede verf, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar magneet-verf.nl te surfen 
  • Het aanbod van deze mensen even te bekijken 
  • Een bestelling te plaatsen via deze site 

Ik ben blij met mijn aankoop en ik kan u deze pagina van harte aanbevelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn