Haar stylist vinden bij u in de buurt

2 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bij bijzondere gelegenheden kan het interessant zijn een haar stylist in te huren. Deze kan uw haar in een bijzonder model brengen voor een fotoshoot, bruiloft of ander feest. Een stylist kan daarnaast ook zorgen voor mooie make-up, en uw kapsel afstemmen op uw totale look. Een haar stylist vinden bij u in de buurt? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die u heeft bij Kira Kroegman. Deze haar stylist verzorgt kapsels en make-up voor:

  • Fotoshoots
  • Commercials
  • Feesten
  • Bruiloften
  • Video’s

Interesse? Kijk dan eens bij de mogelijkheden kirakroegman.com. Het is ook mogelijk speciale wensen in vervulling te laten gaan. Heeft u het perfecte bruidskapsel al in gedachten? Uw haar stylist kan uw haar in het gewenste model brengen. Bruidskapsels kunnen eenvoudig zijn, maar ook ingewikkelde vlechten bevatten. Veel bruiden gaan voorafgaand aan de bruiloft op zoek naar een mooi kapsel. Het is niet altijd mogelijk dit vervolgens zelf in het haar te maken. Een extra paar kundige handen is dan mooi meegenomen. Kira Kroegman verzorgt dan ook met plezier uw feest- of bruidskapsel en komt daarbij altijd met originele ideeën. De stylist houdt bovendien altijd rekening met de textuur en mogelijkheden van uw eigen haar. Uw eigen karakter komt dan altijd naar voren. 

Gebruiken maken van haar stylist voor fotoshoot of video

De meeste producers van een fotoshoot of video maken gebruik van experts op het gebied van haar en kleding. Deze kunnen de modellen die worden gebruikt in de fotoshoot optimaal kleden. Wilt u met uw gezin een fotoshoot doen? Of wilt u juist modellen laten poseren in kleding die u verkoopt? Dan kunt u ook gebruik maken van een haar stylist. Deze zorgt ervoor dat iedereen in een fotoshoot er perfect uitziet. Bij het maken van foto’s is belichting belangrijk. Hiervoor is ook speciale make-up nodig, en kennis over het effect van make-up in foto’s. Haar stylist en make-up specialist Kira Kroegman heeft hier voldoende ervaring mee. Als producer van een shoot kunt u dan ook contact opnemen, bijvoorbeeld via de website: http://kirakroegman.com/haar-stylist. Hier vindt u ook meer informatie over de diensten van een haar stylist, voor diverse gelegenheden. Denk dan aan een commerciële fotoshoot, video of styling voor evenementen.

Make-up en haar afstemmen op elkaar

Bij diverse gelegenheden is het belangrijk haar en make-up op elkaar af te stemmen. Dat geldt niet alleen voor commercials maar ook voor feesten en evenementen. Bent u bijvoorbeeld host van een congres of evenement voor uw bedrijf, en wilt u zich geen zorgen hoeven maken over uw haar en make-up? Maak dan gebruik van het gemak dat een haar stylist met zich meebrengt. Deze kan u op elke gewenste locatie opmaken, en uw haar doen. Stylisten als Kira Kroegman weten als geen ander wat er nodig is om haar langdurig in model te houden en make-up aan te brengen zodat het goed blijft zitten. Elke vrouw weet wel hoe het is om met zware make-up in een warme ruimte te staan. Kira Kroegman kan er voor zorgen dat uw make-up de gehele avond blijft zitten. Dat maakt u zelfverzekerder. Advies nodig over uw make-up en haar, in combinatie met uw kleding? Ook dat is mogelijk. U kunt bij een afspraak met de haar stylist bespreken wat u voor ogen heeft. De stylist zal dan met zorg een advies samenstellen voor haar en make-up, gebaseerd op uw wensen. Ook voor bijzondere gelegenheden is het mogelijk make-up advies in te winnen, bijvoorbeeld voor een uitbundig evenement dat om veel make-up vraagt. Informeer online naar de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn