Efficiënter werken? Kies voor Office 365 Business essentials bij DesktopToWork!

23 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben je de mogelijkheden aan het verkennen om werken efficiënter te maken binnen jouw bedrijf, afdeling of organisatie? Dan ben je van harte welkom bij desktoptowork. Er zijn tegenwoordig veel systemen verkrijgbaar die aan werkzaamheden structuur, inzicht en veel gemak bieden, maar wat werkt nou echt in de praktijk? De Online Werkplek maakt het voor medewerkers een stuk eenvoudiger om hun werkzaamheden uit te voeren met als gevolg dat zij enthousiaster aan de slag gaan en productiever zijn. Office 365 Business essentials is hiervoor de ideale uitkomst. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op!

Office 365 Business essentials

Efficiënter werken doe je met Office 365 Zakelijk. Jouw medewerkers kunnen gelijk aan de slag gaan. Het is niet langer afhankelijk van een locatie of je verder kunt met de werkzaamheden. Op elk apparaat is het te installeren en daardoor zeer flexibel in gebruik. Ook alle applicaties en data liggen direct binnen handbereik. Uiteraard is en wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem, zodat jouw bedrijf veilig en zorgeloos gebruik kan blijven maken van Office 365 Business essentials. Jouw medewerkers hebben op elk apparaat en overal toegang tot hun actuele e-mails, documenten en agenda. Of het nu om een iMac, iPad, iPhone, Android of ander apparaat gaat, met een internet verbinding is het allemaal mogelijk. Met een pakket Office 365 Business van desktoptowork wordt jouw bedrijf dus productiever. Gebruikers kunnen namelijk direct onderling informatie met elkaar delen, zonder steeds te moeten mailen of zoeken naar het juiste bestand.

Kostenbesparend en meer dan Word, Excel en Outlook

Office 365 Business essentials is meer dan de meeste mensen denken. Velen denken aan de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Office 365 Zakelijk is echter een complete cloudoplossing voor jouw bedrijf! Dit betekent dus in de praktijk dat er niet meer geïnvesteerd hoeft te worden in dure servers, onderhoud en andere systemen. Dit levert een grote kostenbesparing op! Office 365 Business is geheel aan te passen op jouw bedrijf en het beste is dat Microsoft het onderhoud verzorgd van het systeem. Alle updates worden voor jou geïnstalleerd. Je bent dus altijd verzekerd van de nieuwste en beste technologie. Middels aantrekkelijke schaalvoordeel, is het pakket per gebruiker af te sluiten bij ons. Naast een volledige cloudoplossing, biedt Office 365 Business essentials ook veel andere mogelijkheden en applicaties. Zo is het mogelijk om in teams te werken binnen verschillende afdelingen of projecten en met de bijbehorende opslag van 1 tb is er altijd genoeg ruimte om de werkzaamheden goed uit te kunnen blijven voeren.

Voordelen Office 365 Business essentials pakket afsluiten bij desktoptowork:

 • Biedt jouw bedrijf uitgebreide mogelijkheden
 • Complete cloudoplossing
 • Duizenden mensen gingen jou voor
 • Eenvoudig documenten onderling te delen
 • Efficiënter werken
 • Flexibel en overal toegang
 • Kostenbesparend
 • Meer dan Word, Excel, PowerPoint en Outlook
 • Onderhoudsvrij
 • Positieve beoordelingen
 • Professioneel en deskundig
 • Veilig en betrouwbaar
 • Verhoogt productiviteit en enthousiasme van medewerkers
 • Voor elk apparaat

Benieuwd naar alle voordelen voor jouw bedrijf of graag de beschikbare pakketten van Office 365 Business doornemen om te bekijken welke het beste aansluit bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op of bezoek onze website voor meer informatie via desktoptowork.com. Ons team staat graag voor jouw bedrijf klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn