Een vetus boegschroef is geluidstil

18 februari 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Op watersportaanbieding.nl kunt u een keur aan schiponderdelen en –accessoires bestellen tegen zeer schappelijke prijzen. Maar dat betekent zeker niet dat de kwaliteit daar onder lijdt. We leveren dan ook enkel van topmerken. Als voorbeeld nemen we de vetus boegschroef. Dit topmerk produceert al jarenlang hoogwaardige onderdelen voor de pleziervaart. Heeft de binnenboordmotor van uw schip zijn beste tijd gehad? Is uw schroef bijvoorbeeld versleten? En zoekt u daarom een vervangende vetus boegschroef? Dan zult u bij ons slagen. Want de vetus boegschroef die wij op dit moment aanbieden is een van de beste in zijn klasse. Omdat de vetus boegschroef is uitgerust met een sterke propeller veroorzaakt het minder turbulentie in de tunnel van de boegschroef en dat betekent dat het schip rustiger en stabieler vaart terwijl u minder brandstof verbruikt. De brandstof is natuurlijk diesel, zoals dat doorgaans het geval is. Dankzij het unieke ontwerp wordt het cavitatiegeluid ook tot een minimum beperkt en dat betekent dat u geluidstil kunt varen, zelfs in de nacht heeft niemand er last van als u door bewoon gebied vaart. En omdat de propeller niet van een metaal maar van kunststof is vervaardigd kan ten eerste corrosie niet optreden en ten tweede zal het minder snel eroderen. U krijgt dus absoluut waar voor uw geld als u een vetus boegschroef in onze webwinkel koopt. De bestelling zal trouwens boven de 250 euro uitkomen en dat betekent dat u geen verdere onkosten zoals verzendkosten hoeft te betalen. En omdat we dit product hoogstwaarschijnlijk uit eigen voorraad kunnen leveren kunt u er morgen al over beschikken.

Bestel naast de vetus boegschroef ook de bijbehorende onderdelen

We bieden u niet een enkele vetus boegschroef aan, maar een keur aan schroeven van dit merk. Zoek daarom in de tabel het juiste product uit:

  • U kijkt naar de lengte van uw schip om het juiste type te bepalen.
  • Dan maakt u een profiel aan op de website of logt u in op uw huidige account.
  • Vul, mits dit nog moet, uw gegevens in en betaal het verschuldigde bedrag direct via iDEAL, PayPal of creditcard.
  • Wij versturen het vervolgens met PostNL zodat u binnen werkdag aan de slag kunt gaan met uw vetus boegschroef. Uiteraard ontvangt u een instructieboekje waarin u alle informatie over de montage en het onderhoud kunt vinden.

Naast de vetus boegschroef hebt u wellicht ook andere onderdelen nodig. Dus kijk vooral even bij het bijbehorende bedieningspaneel, de tunnels en accessoires waar u artikelen zoals reservepropellers en schroeven tussen kunt vinden. Als u hier twijfels over hebt dan doet u er gaat aan om een expert aan te schieten. Uiteraard staat onze klantenservice u graag te woord, zowel telefonisch als via de mail. U bent overigens ook van harte welkom in onze winkel en werkplaats in Leiden. Op de site vindt u ons exacte adres en uiteraard de openingstijden. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom!

U wilt onze aanbiedingen niet missen dus sla de site op!

Mocht u de inbouw van uw vetus boegschroef liever willen uitbesteden dan hebben we daar zeker begrip voor. Hopelijk hebt u dan een trailer zodat u uw schip mee kunt nemen naar Leiden. Naast het inbouwen van uw vetus boegschroef bieden we onder andere de volgende werkzaamheden aan:

  • Het inbouwen van gehele elektrische installaties zodat u kunt koken en over verlichting kunt beschikken,
  • Het leveren en plaatsen van aluminiumramen,
  • Het reinigen van de dieseltank,
  • Of het repareren en vervangen van een ander onderdeel aan uw plezierjacht, speedboot, catamaran of wat voor type uw boot u dan ook hebt.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn