Een minigraver huren? Het kan goedkoper dan u denkt!

21 februari 2018

Posted in Woning en Tuin

Staat er een flinke klus op het programma? Moet er een oude fundering uit de achtertuin gegraven worden? Wilt u uw tuin in zijn geheel opnieuw inrichten en zoekt u daarom naar hulp waarmee u de tuin kunt uitgraven? Bent u van plan om een tuinhuis of een garage te bouwen of legt u uw eigen riolering en overige kabels aan? Voor iedere doe-het-zelver die een dergelijke grote klus aanpakt kunt u rekenen op onze steun. In de hierboven beschreven voorbeelden zult u een minigraver huren moeten. Want als u dit allemaal met de hand wilt uitgraven dan bent u wel eventjes bezig, ook als u met zijn vijven in de tuin staat. Een minigraver huren kan eenvoudig en zeer goedkoop bij huurshop.com. Het is de ideale webwinkel voor het huren van allerlei materiaal. U kunt naast het minigraver huren namelijk ook bij ons terecht voor non motorisch gereedschap, voor aggregaten en ook voor pneumatische machines. Voor de wegenbouw, de betontechniek of voor het heffen en hijsen van bouwmateriaal hebben wij de juiste machine in ons wagenpark staan. Het is dan ook niet meer dan logisch dat aannemer van een keur aan bouwbedrijven bij ons een minigraver huren. Want het lijkt ons niet meer dan logisch dat we naast particulieren ook u als klusjesman tegemoet kunnen komen. Voor mensen met een eigen bedrijfje maar ook zeker voor ZZP’ers is het onbegonnen werk om al het gereedschap, zeker de zware machines, te kopen. U moet er flink in investeren en daarnaast meezeulen van de ene naar de andere klus. Een minigraver huren is een meer logische oplossing. Woont u in Etten-Leur en omstreken? Dan is het een koud kunstje om een reservering te plaatsen bij ons.

Als u een minigraver huren wilt dan zult u bij ons slagen

We beschikken op dit moment over twee verschillende modellen. U kunt een minigraver huren van Bobcat en wel de E8 en de E10 versie. De verschillen zijn nihil, voornamelijk de kracht van de motor is verschillend.

  • Wilt u bijvoorbeeld de Bobcat E10 minigraver huren? Klik dan direct op “reserveren”.
  • Vervolgens vult u uw adres- en contactgegevens in en ook de data waarop u de minigraver huren wilt. Wij kijken of dit mogelijk is en leggen de reservering vervolgens al dan niet vast.
  • U kunt de graver vervolgens komen ophalen. Het is verstandig om een aanhangwagen mee te nemen maar het is ook mogelijk om die wagen er apart bij te huren.

U wilt een minigraver huren omdat u een weg wilt aanleggen. Misschien een publieke weg, misschien uw eigen oprit. Dankzij deze machine kunt u de weg in ieder geval snel uitgraven en egaliseren. Maar het komt ook als geroepen als u een zwembad in uw achtertuin aanlegt. Het is een multifunctionele machine die zeer eenvoudig te bedienen is. De E10 kost u slechts 90 euro per dag en als u het voor een week wilt huren dan kost u dat slechts 280 euro.

Sinds 1995 bent u voor iedere klus bij ons aan het juiste adres

Met meer bijna 25 jaar ervaring in de verhuur van diverse apparatuur voor grote en kleine projecten weten wij direct welke machines u het beste voor een project kunt gebruiken. Schroom daarom ook niet om er naar te informeren en bel ons of stuur een e-mail op. Uiteraard bent u ook op werkdagen en zaterdagen bij ons welkom. Op de website vindt u naast ons adres ook de actuele openingstijden. Vergeet niet om deze website te bookmarken want u zult in de toekomst vast en zeker weer eens een minigraver willen huren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn