Een design plafondlamp precies in uw smaak

24 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Een thuis is meer dan alleen een plek waar geslapen en gegeten wordt: thuis is ook de plek die het beste laat zien wie u bent, wat u mooi vindt, en wat u belangrijk vindt. Het is de plek waar u elke dag thuis komt en zichzelf kunt zijn, maar ook de plek waar u uw vrienden en familie ontvangt. Logisch dus, dat u uw best wilt doen een mooie plek te maken van dit huis! Als we nadenken over woninginrichting, denken we al snel aan banken, tafels en andere meubels. Maar er is iets dat we snel over het hoofd zien, terwijl dit een van de belangrijkste factoren is in een geslaagde inrichting. Waar hebben we het dan over? Juist, de verlichting. Als er in een bepaalde ruimte verlichting is die goed past bij de vorm en functie van die ruimte, zal het je niet opvallen. Maar het maakt wel degelijk heel veel uit wat voor verlichting een ruimte heeft: het type lamp en het type licht kan een ruimte maken of breken! Kies daarom voor een lamp die bij u past: kies een design plafondlamp van lampentoppers.nl. Want wat voor stijl uw inrichting ook volgt, bij ons vindt u de design plafondlamp die bij u past. Wij volgen alle modetrends en trends op het gebied van binnenhuisarchitectuur op de voet, en dus kunt u bij ons terecht voor alle hippe verlichting van het moment.

De nieuwste technologie voor uw design plafondlamp

Een design plafondlamp is natuurlijk een lust voor het oog en kan uw woonkamer, slaapkamer of werkruimte enorm veel goed doen. Maar een lamp is natuurlijk ook een gebruiksvoorwerp, en daarom is het ook belangrijk dat een design plafondlamp gemakkelijk is in het gebruik. Er zijn verschillende mogelijkheden om het gebruiksgemak van een lamp te bevorderen. Bij Lampentoppers.nl hebben we daarom allerlei soorten lampen met de nieuwste technologie in huis. Zo zijn er lampen met afstandsbediening, maar ook lampen die u kunt bedienen via een app op uw smartphone. Zo hoeft u niet eens meer van de bank af! Daarnaast kunt u ook kiezen voor een design plafondlamp die u kunt dimmen, zodat u de verlichting van de ruimte kunt afstemmen op de tijd van de dag of de sfeer die u wilt creƫren. Over sfeer gesproken: mocht u warm wit of helder wit licht te saai vinden, dan kunt u natuurlijk altijd nog voor een andere kleur kiezen! Een stukje technologie dat voornamelijk van pas kan komen in de badkamer of de toiletruimte, is de bewegingssensor. Als deze sensor beweging detecteert, gaat de lamp aan. Als de sensor een tijd lang geen beweging detecteert, dan gaat de lamp automatisch weer uit. Heel geschikt voor in de toiletruimte, maar wellicht niet zo handig in de woonkamer als u gewoon rustig een boekje leest.

Goede verlichting is maatwerk

Het bovenstaande voorbeeld zegt het eigenlijk al: wat goed werkt in de ene ruimte, is erg ongeschikt in de andere. In de woonkamer is warm licht en een gezellige lampenkap meer geschikt dan in de werkkamer, waar men vooral baat heeft bij helder licht waarbij je goed kunt zien. Bij Lampentoppers.nl hebben we altijd wel een design plafondlamp die bij uw wensen past. Een van onze toppers zijn de betonnen hanglampen, die zorgen voor een industriƫle en stoere look. Maar misschien zoekt u wel een ander type design plafondlamp, wellicht iets wat meer op een kroonluchter lijkt. Of u wilt juist een strakke uitstraling in uw werkkamer, waardoor inbouw spotjes meer op hun plek zijn. Kortom: wat voor design plafondlamp u ook zoekt, bij Lampentoppers.nl bent u aan het juiste adres!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn